Ha 30 éves vagyok és 14 éves csajt akarok barátnőmnek, akkor én egy beteg állat vagyok?
Figyelt kérdés
2020. dec. 11. 08:48
11/15 anonim válasza:
Az durva, hogy a #8as hozzászólásom le lett pontozva... Az ég mentse meg minden szülő gimibe készülő lányát, mert úgy látszik egyáltalán nem helytelenítik egyesek egy 30as pasi közeledését. Szépen fogalmaztam, mert nem vagyok apja egy 14 éves kislánynak.
12/15 anonim válasza:
Azt én sem mondom hogy követendő példa, csak nem betegség vagy gonoszság.
13/15 anonim válasza:
A törvények szerint szíved joga, amennyiben ő önként belemegy, de tudd, hogy fiatalkorú. Akkor már inkább 18-asat válassz. Az felnőtt és nem akkora probléma társadalmi megítélés szempontjából, bár nem tudok elképzelni olyan kapcsolatot, amibe ne kellene a másik beleegyezése.
14/15 anonim válasza:
A legjobb barátnőm 16, a barátja 32... 15 volt amikor összejöttek, nyáron. Mindenkinek fura volt elsőnek, a szülei ismerték hamarabb a palit, én mondtam neki hogy ne aggódjon mert tudom hogy okos csaj. Még mindig boldogok és nincs ellenük a világ.
15/15 anonim válasza:
Kivétel erősíti a szabályt. Próbálom elképzelni milyen lehet ha az én lányommal történne meg... a felek egyenlőtlensége (érzelmi érettség, egzisztencia, önállóság) aggodalommal töltene el, bár nem lenne kétségem a lányom boldogsága felől, a szex dologgal sincs semmi bajom de a lehetséges rossz kimenetel fokozottabb esélye már más tészta. Tudom, itt arról van szó, hogy barátnő...de ha a lányomat egy ilyen teherbe ejti mielőtt leérettségizik, megfelelő szakmai tudást nem szerez amivel megteremti magának az egzisztenciát, akkor én nem akarok "kisöcsit" nevelni neki. Nyilván kortól független ez a dolog, de egy harmincas pasi korán kecsegtethet a család lehetőségével.. és ilyet a hipotetikus lányomnak nem akarok, míg ő nem ér el egy megfelelő kort ehhez. Tudom, ilyenről szó se volt, de csak mert nem akarunk erre gondolni, attól még nem akadályoztuk meg. Reménykedjünk , hogy okos "nő" lett belőle. Én legalábbis ezt mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!