Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mély ponton vagyok. Mit...

Mély ponton vagyok. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Asszociális vagyok, és igy nem jártam a suliba. Meglett a 250 hiányzott óra, és osztályozó vizsgát kellet tennem. Nem sikerült. Majd kirugtak a sulibol. Elmentem esti tagozatra, de oda se jártam be.

Most itt vagyok agusztus közepén, és 2 évvel vagyok lemaradva a korosztályomtol. Biztos vagyok benne, hogy ebböl a sulibol is kifognak rugni. Ugy tudom hogy oktober-november környékén is lehet osztályozó vizsgát tenni, (régi sulimba is csinálta valaki),. Van arra lehetöségem hogy levizsgázzak abbol a 2 évböl?

Tudom hogy ost*ba voltam, de sajnos nem tudom vissza csinálni. Már annyi hibát követem el, ami 10 embernek is sok lenne.

2010. aug. 12. 08:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Tudod mit jelent az asszociáció szó? Szerintem te antiszociálisra gondoltál X3
2010. aug. 12. 08:27
 2/4 anonim ***** válasza:
nagyon nagyon sajnálom, :( ha most már befogsz járni suliba akkor tuti nem lesz semmi baj. drukkolok neked hogy sikerüljön
2010. aug. 12. 09:10
 3/4 anonim ***** válasza:

Pszichológust felkerestél már? Ő segíthet, de mi nem hinném, hogy tudunk.

Egyébként pedig csak rajtad múlik. Ha összeszeded magad, tanulsz, bejársz és becsülettel felkészülsz, meg tudod csinálni.

2010. aug. 12. 20:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez van...
2010. aug. 13. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!