Ha egy nő/lány sír, akkor a pasik azt gondolják, hogy hisztis p. csa? És ha nem akkor mit?
köszi, csak azért kérdezem, mert ha sírni merészelek, a barátom azt mondja h nem hisztizzek már neki
pedig nem ok nélkül és nem is neki teszem
nagyon aranyosak vagytok
nem tudom miért viselkedik így, lehet hogy jobb lenne, ha szakítanék vele?
Hát az én barátom, ha sírok, mert szomorú vagyok, vagy nagyon utálom magam, akkor egyszerűen lefektet és addig símogat, míg megnyugszom, és tudok higgadtan gondolkodni, és akkor megbeszéljük a dolgot, ami miatt sírtam/hisztiztem. De olyan is volt már, hogy mielőtt lefektetett megmosta az arcomat hideg vízzel.
Amikor nagypapám meghalt, akkor meg csak megölelt és mondogatta, hogy sírjak, sírjak, sírjak és tényleg teljesen kisírtam magamból mindent.
Én mondjuk nem szoktam azért sírni, hogy rám figyeljenek, ált. el is bújok, ha sírdogálok, de a barátom tudja kezelni, és sztem nagyon is jól.
Azért nem minden sírás hiszti. Azt elmondhatnád még, hogy milyen dolgok miatt szoktál sírni, amit hát kicsit csúnyán kezel le a párod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!