Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Volt már sírőgörcsötök?...

Volt már sírőgörcsötök? Amikor nem tudtátok leállítani magatokat? Mit szoktatok ilyenkor csinálni? Hogy hagyjátok abba? Segítss!

Figyelt kérdés
2010. aug. 11. 17:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
68%
Mert most veled ez van? :S Miért sírsz? Hány éves vagy? Fiú/lány?
2010. aug. 11. 17:46
 2/14 anonim ***** válasza:
52%
Nem, nekem még sose volt. Nem vagyok labilis.
2010. aug. 11. 17:54
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt, ki voltam borulva és nagyon elkeseredett voltam.

Nem csináltam semmit, útjára engedtem a könnyeimet. Utána jobb volt, majd elmúlik.

2010. aug. 11. 18:17
 4/14 anonim ***** válasza:

Voltak bizony, néha igen kínos helyzetbe kerültem miattuk. Kiskoromban volt egy időszak amikor szinte mindenért sírtam, aztán hosszú ideig nem voltak könnyeim. Igazából csak akkor sírok, ha dühösnek és tehetetlennek érzem magamat, ha esélyt sem adnak nekem és máris letorkolnak-ilyenkor jön rám a görcsös sírás.

Meg egyszer fellépéskor, nem tudom mi jött rám csak egyszerűen belesírtam a dalba. Állatira szégyelltem magam.

Szerintem az ilyen dolgok, mint a sírás, a testünk ,,mentőakciói" a lelkünk épségéért. Amikor felgyülemlik a sok elfojtott dolog a lelkünkben, az testi problémákat is okozhat. De van, hogy akár évekig hordozzuk magunkban a stresszes dolgokat, és a szervezet ezt egyszer csak nem bírja tovább. A hirtelen (még ha látszólag ok nélkül is) feltörő sírás arra szolgál, hogy elmúljon a testből a felgyülemlett feszültség, hogy felszabaduljunk a súlytól, amit a ránk telepedő gond miatt érzünk. Utána könnyebben érezzük magunkat, és ez nem csak a tudat alatti gát áttörése miatt van. Testünk is megszabadul attól az állandó feszültségtől amit az elfojtott érzések miatt érzünk. Legjobb ha kiengedjük, mert ha erőszakkal továbbra is bent tartod, akár betegség is lehet a vége.

--Egyébként konkrét problémád van, vagy amolyan hirtelen sírógörcsről van szó ami látszólag ok nélküli?

2010. aug. 11. 19:20
 5/14 A kérdező kommentje:

első válaszoló:

14/l

most konkrétan azért, mert az egyik táborban van egy srác, aki tetszik, az elejn szemeztünk is, majd jóba lettem egy lánnyal, aki azt mondja, hogy őt nézi mindig. Ettől még rosszabb lett a kedvem (eleve az volt, mivel tegnap du furcsán viselkedett vlem a srác) és alig tudtam visszatartani a könnyeimet. ugy láttam jobbnak, hogyha nem megyek a kozelébe. persze a másik lány végig vele beszélgetett. mondza is, h milyen jl kijonek (a lánynak van pasija) és hogy jol elvannak. XD szarabbul lettem. mindennap végén megbeszéljük h mi volt jo aznap. Én eleve nem ültem be a körbe, nem akartam beszélni, mert tudta, h nem birnam ki siras nelkül. Mikor arrol kezdtünk el beszélni, hogy az a srác milyen jol elbeszelgetett azzal a csajjal, nem bírtam tovább, fogtam a táskámat és kiviharzottam.bogve. nem birtam, csak ugy rámtört. nagyon tetszik az a fiu. mikor már a metrónál voltam, hivott a táborvezetö, hogy otthagytam a bérletemet. Káromkodtam egy cifrát, és visszafordultam. az a fi is metroval megy, aki teccik. épp találkoztunk mikor már kint voltam. lehajtott fejjel mentem, h ne lássák az emberek h sírok ezért nem láttam hogy jön.megszolitott, hogymi a baj. mondtam h semmi (az volt a baj, h mondta a másik lányak hgy meg kéne ismernünkegymást hogy járni tudjunk mert az a lány elmondta neki h teccik nekem, és a srácnak meg egy harmadik is teccik akit neten ismert meg (vagyis szerelmes)) tudtam h nincs eselyem. nincs semmi baj,csak rosszkedevm van, mndtam. erre bákánhagyott. nem is néztem rá a gyönyörű arcára.nem akartam h lássa ahogy rinyalok.

holnap megbeszéljem vele h most mi van?

van még esélyem?

2010. aug. 11. 19:55
 6/14 A kérdező kommentje:

19:20

am volt már ilyen sírógörcsöm, ami ok nélküli volt. Az hosszabb volt mint ez, nem is tudtam abbahagyni (meg kell jegyeznem hogy ugyanott volt, mint a mai)

2010. aug. 11. 19:58
 7/14 anonim ***** válasza:
Ez olyan, mint az eső... meg kell várni, míg elmúlik. S amúgy volt, nem is egyszer. :)
2010. aug. 11. 20:11
 8/14 A kérdező kommentje:

cuki vagy!

köszi!

:D

2010. aug. 11. 20:14
 9/14 M@x ***** válasza:
Én nem szégyellem ha olyan helyzetben vok én is sírok (f/12) Nekem úgy sikerül leállnom hogy szép dolgokra gondolok és mélyeket lélegzek! Ez nekem beválik.
2010. aug. 11. 20:29
 10/14 A kérdező kommentje:

én is szép dolgokra igyekszem gondolni, de amikor mélyet lélegzek nagyon rámtör

mindig arra gondolok, hha vki meglátja,h sírok, hisztis p_csának tart, főleg pasik...

2010. aug. 11. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!