Mit utálkot a gyakori kérdésen?
Huhúú... Mindent IS!
A következő válaszban mindent leírok & szándékosan letiltatom magam mertugyanis értelmetlennek látom az ittlétemet. (Kettőből kettő válaszomat törölték, és az első kérdésemet is... (Másfél méter be nem tartása...))
Azokat akik nem bírnak helyesen írni, és még a kulcsszavakat sem tudják normálisan megadni.
Valamint a reklámokat
Én személy szerint nem kedvelem:
-Az értelmezhetetlen kérdéseket (főleg fogalmazás szempontjából)
-Amikor direkt lepontoznak (Lehet nem kéne beleírnom? Na mindegy...)
-A kérdések alatti veszekedéseket
-A kérdésnél a felesleges kulcsszavakat (amik sehogy se tartoznak a kérdéshez)
-És a rosszul megadott kulcsszavakat se díjazom annyira
-Meg a helyesírási hibákat se kedvelem (de van, hogy az még annyira nem zavar)
- Az unalomból feltett "miért nem zöld az ég?" szintű, vagy humorosnak gondolt kérdéseket (meg is szüntetném a Humor alkategóriát)
- Amikor olyan hosszú a kérdés, hogy elvágja. Igaz, ezt kiírás előtt semmivel nem jelzi
- A túl rövid kérdéseket (pl. "Ez miért ilyen?"), főleg ha nem is kellett nagyon részletezni
- Amikor olyan kérdést tesznek fel, amit elég lett volna beírni a címsorba (Google)
- Milyen ezt vagy azt vegyek, ha ilyen és olyan legyen? (lusta vagyok körülnézni még az Árukeresőn is)
- Az n-ek elhagyását (-ba -be -ban -ben helyett)
- Hogy sokan nem köszönik meg a válasz(oka)t
stb.
Előző vagyok...
- A kategóriaidegen kérdéseket, amiket egyértelműen el lehetne helyezni, pl. ez (ami egy másik említett szempontból is zavar):
https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdese..
De jó, hogy megkérdezted és ide leírhatom (nem mintha lenne értelme)
Hogy a sok hülye észre sem veszi az autocorrect-et, úgy küldi el az irományt, hogy utólag sem látja meg. Megfeszülsz, hogy megértsd, mit ír, de az idiótának egy mondatban három szó teljesen más lesz, mint amit írni akart, ezért semmi értelme nem lesz!
Kikapcsolható az autocorrect! A google billentyűzet csinálja! Könyörgöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!