Gyakori kérdések függő vagy?
Az elmúlt pár napban elég sokat jártam fel és válaszolgatok intenzíven. És jó hogy mondod, ma délelőtt is már nyomtam frissítést hogy jöjjön már új kérdés, de semmi :D
A pc-s játékaimat unom már, konkrétan csak ezt a hetet várom hogy vége legyen, onnantól beindul az élet.
Érdekes ember típusokat lehet itt találni. Mondhatjuk úgy hogy ez egy külön tanulmányt is megérne.
Érdekes tükörképe ez a társadalomnak pl hogy az incelek nem értik hogy a párkapcsolat nem alapvető jog hogy nekik az jár. És csak magukat röhögtetik a hülye kérdéseikkel.
Vagy az hogy ha valaki megvan párkapcsolat nélkül az még nem konkrétan fogyatékos. Ellenben a "szent" kapcsolatoknál senkinek eszébe se jut a családon belüli erőszak vagy pedofília ténye.
Pedig csak MO-n utóbbiból több ezer van amiről mindenki mélyen hallgat.
Ez akkora tabu mint a ház.
A maga mondán vicces hogy az emberek 80%-a sosem fogja felfogni agyilag hogy nem mindenki attól boldog amitől te.
És mindenkibe belekötnek aki eltér az ő kis korlátolt felfogásuktól.
És ez lehet Metálos ember vagy Animés, vagy egy spontán túrázó ha nem nyomja fullba a családosdit és valami más véleménye vagy
érdeklődési köre van szét kel szedni, el kell taposni.
Itt valahogy én azt látom nem ismerik a magánélet fogalmát.
Társadalmi tanulmányokhoz a GYIK egy külön anyag is lehetne.
Személyes kedvenceim az ilyen aktivista féleségek akik mindent betiltanának a lényeg hogy ez vagy ez nekik nem tetszik. Lehet az egy márka mer fanboy-nak lenni menő, valamilyen szolgáltatás, vagy valami olyan mit ő szimplán nem fog fel agyilag.
Valamelyik nap volt itt valaki aki a mangákat akarta betiltatni vagy mi.
Mer hogy adott részük igen szexualizált. Most köv szituációt képzeljétek el bíróságon.
Bírónő a vád álláspontja hogy Kis Pista kiverte ezekre a manga rajzokra ez türelemtelen aberráció társadalmunkkal szemben, azonnal csukják börtönbe.
Ja mert végül is ha pl nincs épp szex az életébe vedd még el tőle ezt is.
Mondjuk ilyen Playmate-es k.....ra meg ki lehet verni. De a mangákra ÁÁÁÁÁÁ hogy képzeli.
Meg egyébként sorolhatnék még 1.000 másik példát csak már unalmas lenne.
Szóval nagy itt az Isten állatkertje. Sok itt az álszent meg a fanatikus, az önsajnáltató...
Igen mert érdekelnek a csajok és itt sokkal több az interakció a szexualitás kategóriában és sokkal mélyebbek a beszélgetések mint bármelyik társkeresőn. Ezzel együtt sokra még nem jutottam de most van egy izgalmas csaj a láthatáron.
Ezenkívül jó ha megoszthatjuk a gondolatainkat egymással és ha segíthetünk másoknak. Rengeteg embernek tudtam segíteni itt tanáccsal, infóval, megértéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!