Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Most ez miatt tényleg hisztis...

Most ez miatt tényleg hisztis lennék?

Figyelt kérdés
Sziasztok 24F vagyok. Tényleg gáz lenne és hisztis vagyok azért mert nekem nagyon fontos az őszinteség? Egy sima baráti kapcsolatban is. Egyszerűen fent tudok akadni az apróbb hazugsagokon is.

2020. nov. 24. 18:09
 1/7 anonim válasza:
Barati? Dugtok?
2020. nov. 24. 18:12
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ mi az az apróbb hazugság. Pl ha nincs kedvem teljesen kifejteni hogy mit csináltam 20 perce, ezért benyögök valamit, neked ez már sok?
2020. nov. 24. 18:13
 3/7 A kérdező kommentje:
Drog pl
2020. nov. 24. 18:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Most párkapcsolatba élsz, de inkább szexkapcsolatba (a kategória miatt mondom, hanem a felnőtt párkapcsolatok -> párkapcsolati problémák topikba lenne a kérdés), és zavar, hogy a párod nem mondta el, hogy drogozik?
2020. nov. 24. 18:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem, hülye vagy hogy szóba állsz drogosokkal.
2020. nov. 24. 18:27
 6/7 anonim ***** válasza:

Ahha, már sejtem, mi a gond. A kukipartner letagadta, hogy van még vicces cigije.

Hát, vegyél magadnak.

2020. nov. 24. 19:28
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem vagy hisztis. A bizalomnak az alapja az h nem hazudunk a másiknak.

Sem kábítószerben, sem tudatmódosító szerben, semmiben.

Őszintének kell lenni.

Kegyeshazugsag sem elfogadható nalam.

2020. nov. 24. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!