Ez miért lehet?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Tudom, hogy ez a kérdés nem annyira illik bele a kategóriába -de úgy láttam, hogy a kérdésem inkább ide való mint a többibe.
━━━━━━
Nos, arról lenne szó, hogy nekem mindig bejöttek a pszichopata, sorozatgyilkosok. Mármint, vegyük például Gordon Stewart Northcott-ot. Személy szerint úgy gondolom, hogy helyes, és elég jól nézett ki, annak ellenére, hogy kifiúkat gyilkolt meg és ásott el a csirkefarmján..
Szerintetek miért tetszenek meg a múltban elő sorozatgyilkosok?
Normális válaszokat kérnék, mivel számomra ez a kérdés fontos, és szeretnék rájönni, hogy ez miért van.
2020. nov. 22. 08:38
1/6 anonim válasza:
Azért mert számodra vonzó. Lehet ki kellene próbálni a BDSM-et valakivel. Csak lehet te is ott maradnál közben.
2/6 anonim válasza:
Azért mert nem alakult ki benned egy egészséges erkölcsi világnézet.Nem érzed, hogy mi a helyes, mi a helytelen, csak szavak szintjén, a lelkedbe nem égett be.Talán rosszul neveltek.
3/6 A kérdező kommentje:
#2-es, pedig nagyon is jól neveltek! Csak ez az egész mindig is vonzó volt számomra, és sohasem értettem, hogy miért -ezért is írtam ki ide ezt a kérdést.
2020. nov. 25. 20:54
4/6 anonim válasza:
Szerintem csak kíváncsiságot érzel, a könyvek, a filmek és az internet felkeltették az érdeklődésedet. Vagy egyszerűen csak túl sok információt szereztél róluk. Amíg nem szeretnél olyan dolgokat tenni, mint ők, addig nincs nagy baj.
5/6 anonim válasza:
Én ugyanilyen vagyok, ebből fakadóan próbáltam ki a BDSM-et még 16 éves koromban. Akkor lettem először ájulásig fojtva. Megtetszett, azóta is benne vagyok a dologban, viszont nem az igazi. Akár hogy is bántanak, (volt aki véresre vagdosott) nem félemlített meg, mivel nem egy gyilkosról volt szó. Igazából egyikük sem volt elítélt vagy kiszámíthatatlan, kevés számomra az inger. Holott csak internetről ismertem meg mindegyiküket, de valahogy biztonságban éreztem magamat velük, és nem tudtak megfélemlíteni semmivel, kevés volt önmagában a fájdalom. A hege még mindig megvan, két év után is. Nem hiszem, hogy találnék igazi szadistát. Olyat, aki 24/7-ben kicsinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!