Csak én vagyok ezzel egyedül vagy nektek is a másik nem néha megfoghatatlannak tűnik? Miért van ez?
Abszolút nem értelek. Én meg szöges ellentéted vagyok, mert én meg mindig is ugyanolyan jól kijöttem a lányokkal, mint fiúkkal. De annyira, hogy egyszerűen én el is feledkeztem róla, hogy a nőknek lehetne udvarolni. És annyira jól elbeszélgettem zsigerből lányokkal is, hogy haverok mindig kérdezték, hogy nekem mindenki tetszik-e. Mondom nem, miért? 0.0 Csak beszélek velük, bármilyen furcsa, ők is emberek. 🤷♂️
Szóval nem értelek, hogy őszinte legyek.
Ezzel az a helyzet, hogy a fiúk agyát egy hormon átprogramozza egy hónappal a születésük előtt.
Emiatt aztán kicsit másképp működnek, mint a lányok.
Az értelme ennek az, hogy ha ketten kétféle szempontból képesek megragadni egy problémát, akkor sokkal jobban boldogulnak vele.
Ellene pedig az szól, amit te is írtál: ha már nem értik meg egymást, akkor az egész nem működik.
Úgyhogy az élet ezt belőtte: a férfiak és a nők azért sokszor képesek megérteni egymást, és sokszor képesek együtt is dolgozni valamiért.
Egy életszerű példa, ha 20 nő közül az egyiknek van valamilyen problémája:
sokan nagyon együttérzőek vele - de megoldódni akkor fog, ha a képbe kerül egy férfi is.
(Persze előfordul olyan is, hogy maga megoldja a problémát, vagy segítséget kap, én most nem ezekről beszélek. Nőktől inkább együttérzést lehet kapni, a férfiak vannak kihegyezve a problémák megoldására, ők meg nem tudnak olyan jól együttérezni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!