Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » A Sebhelyesarcú c. filmre...

A Sebhelyesarcú c. filmre hogy lehet azt mondani hogy "nem olyan jó"?

Figyelt kérdés

vannak emberek akik a "durva" típusú filmekre csak ennyit tudnak mondani, tehát ami már nem vicces és nem is romantikus az már "nem túl jó film" kategória

ettől én a falra mászok

engem szinte csak ilyenek vesznek körül...

erre most lehet bármilyen választ írni:)

2010. aug. 10. 14:02
 1/9 anonim ***** válasza:
17%
kifejezetten unlmasnak tartottam
2010. aug. 10. 14:21
 2/9 anonim ***** válasza:
17%
*unalmasnak
2010. aug. 10. 14:21
 3/9 anonim ***** válasza:
84%

Saaaajt

Ez volt az a bármilyen válasz amire vártál? :D

2010. aug. 10. 18:35
 4/9 A kérdező kommentje:

uhhhh

nagyon nem értetek engem

2010. aug. 10. 20:33
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

én imádom a Sebhelyesarcút.

hogy másoknak miért nem tetszenek az ilyen típusú filmek, azt nem tudom. talán egy pszichológus tudna erre választ adni.

én meg pl. nem szeretek sok idióta amerikai vígjátékot, amit mások imádnak. (pl Adam Sandler-es filmek)

sztem jó vígjáték pl az Ádám almái. de én mondjuk azt is nézem, h mennyire jók a színészek és mennyire művészi a film, és ez is egy élmény. a Sebhelyesarcúban is nagyon jól játszik Al Pacino.

talán azok az emberek, akik csak a vígjátékokat meg az ilyen klisé-filmeket szeretik, nem olyan igényesek a filmre, csak leülnek a képernyő elé, és bámulnak.

2010. aug. 10. 23:37
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

utolsó vagyok, még valami eszembe jutott:

talán az is különbség lehet, h én szeretnék egy izgalmas életet, olyat, amilyen Tony Montana-é. sok ember meg már bele van szürkülve az életbe, nem vágyik izgalmakra, már megszokta, h minden egyes nap az életében kb ugyanolyan. így érthető is, h neki nem egy Sebhelyesarcú-féle film való.

2010. aug. 10. 23:42
 7/9 anonim ***** válasza:
17%
Hát, szerintem sem volt olyan jó.
2010. aug. 11. 08:35
 8/9 A kérdező kommentje:

23:37

ilyesmi ember vagyok énis

utálok döglődni(de én szeretem az adam sandleres filmeket is:) )

2010. aug. 11. 10:37
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de elképesztően jó film szerintem. Ahhoz képest meg főleg, hogy elég régi film és mégis ku**a jó....
2013. júl. 13. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!