Alvásparalízisem volt?
Múlt éjjel amikor épphogy elaludtam, egyszercsak felébredtem. Nem tudtam megmozdulni, a fejem iszonyatosan lüktetett, csengett a fülem. Mindez kb. 10-20 másodpercig tartott, azután minden rendben volt. Az egészben az volt a furcsa, hogy teljesen a tudatomnál voltam, egyszerűen csak le voltam bénulva, valamint egyáltalán nem éreztem senkinek a jelenlétét a szobában, félelmet sem éreztem.
Én tudom, hogy mi az az alvásparalízis, de a bénultságon kívül semmit nem tapasztaltam abból, amit erről a jelenségről állítanak. Szerintetek ez alvásparalízis volt? Ha nem akkor mi történt?
Ez alvás paralízis. Sajnos hogy nem érzed az entitást a szobában, attól még az. És ha többször lesz, konkrétan érezni fogod, mert kinyílik rá a tudatod/tudatosságod.
Ez volt az első alkalom?
Buddhisták egyébként Bardonak nevezik. Ez egy energia vagy szellem burok, ami itt ragad két világ között, elmenni nem tud, itt pedig már nem ölt fizikai testet. Azért zsibbadsz és nem tudsz megmozdulni, mert energiát akar nyerni. Sajnos nem veszélytelen. Viszont általában nem sikerül “neki” amit akar, mármint konkrétan energiát nyerni.
Nekem rengetegszer van, és mindig rettegek, hogy örökké úgy maradok! :( Hogy kívülről csak azt hiszik végig, hogy mélyen alszom, vagy netán meghaltam és élve eltemetnek akár, és fogalmuk sincs mi van velem, de én nem tudok nekik szólni! Milyen lehetek kívülről egyáltalán?
Halálfélelmem van konkrétan olyankor! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!