Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tudok tenni avval ha...

Mit tudok tenni avval ha csendes vagyok?

Figyelt kérdés

zavar hogy tudom magamról hogy csendes vagyok meg társaságba is szokták kérdezni hogy mér vagyok ilyen csendes..de ez általában csak akkor van ha többen vagyunk, ha valakivel kettesbe vagyok akkor úgy tudok beszélni..

régen se voltam nagydumás de azért jólenne ha nemcsak kussolnék egy társaságba mer már zavar.16/f

2010. aug. 9. 21:08
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
aztat feldughatod pompás alfeledbe.
2010. aug. 9. 21:37
 2/5 anonim ***** válasza:
ez egy nagyon jó kérdés, ezzel én se tudok mit kezdeni, elkerülöm az embereket, megutáltam egy csomó mindenkit
2010. aug. 9. 22:20
 3/5 anonim ***** válasza:

na jó azért megpróbálok hasznos választ adni, de csak mert unatkozom

ami épp eszedbe jut mondd, nem számít, hogy mi az, a legtöbben csak mondják a magukét és észre sem veszik, hogy mit mondanak

2010. aug. 9. 22:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez nálam is így van csak fordítva.Társaságban be nem áll a szám,de ha vkivel kettesben vagyok egy szót nem sikerül kifacsarni magamból.:\ Ez kezd engem is nagyon bosszantani. :\
2010. aug. 9. 22:41
 5/5 anonim válasza:
mondjuk megszolalsz...ez segithet a dologban :D
2010. aug. 12. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!