Mi lehet a bajom?
Figyelt kérdés
Nagyon sokszor előfordul, hogy remiszto dolgokra gondolok, ertsd. Sokszor mikor rosszul erzem magam elkepzelem hogy valaki megol, vagy ott haldoklom elottuk, vagy ha ideges leszek, azon kepzelodok hogy en olok meg valakit? Kifejezetten nyugodt ember vagyok btw, csak szomoru, az emberek nem vesznek komolyan ha errol legalabb is utalni akarok hogy valami nem okes, elkepzelni nem merik mi jar a fejembe ha rosszul bannak velem, pszichiátrián ezt ha elmondom meddig tartanak bent? Igazabol testi kesztetest sose ereztem arra hogy bantsak barkit is, alapvetoen egy kedves ember vagyok csak segitsegre szorulok2020. nov. 3. 21:40
1/2 anonim válasza:
Pont olyan vagy mint én
Én is szoktam így hasonló dolgokra gondolni
Nálam az az oka hogy hajlamos vagyok depresszióra és enyhe pszichopatizmusra (de utóbbira csak fejben)
Írj ha szeretnél erről komolyabban beszélni
2/2 anonim válasza:
Szerintem nem tartanának bent ha amúgy nincs veled más baj. Ez egy sima szorongás lehet. Érdemes lenne elmenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!