Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tudok ezzel kezdeni?

Mit tudok ezzel kezdeni?

Figyelt kérdés

Szerintem csúnya vagyok és dagadt. Úgy érzem nem ismerem magam. Viszont szinte minden megszólalásomnál visszakell magam fognom,mert úgy érzem,hogy a másikat megsértem a szavaimmal.

Tényleg megakarok változni,mert szerintem nem normális a gondolatmenetem,sőt a viselkedésem sem.

Itt arra gondolok,hogy napi fél liter hellt iszok,ahelyett,hogy kávéznék és rendesen ennék. Alig alszok,és nem az energiaitaltól,mert ez elött is így volt.

Mások sokszor megsértődnek,mert szerintük bunkó vagyok és agresszív.Pedig visszafogom magam.

Pszichológusnál voltam ő azt mondta,hogy ez normális ilyen korban. De én nem akarom,hogy normális legyen. Valakinek van valamilyen ötlete,hogy hogyan tudnám ezt legyőzni?

Ui:boxolni is voltam,hogy hátha az segít,nos nem..

2020. okt. 13. 18:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Kezdetnek mért nem iszol kevesebb energiaitalt? Hány éves vagy?
2020. okt. 13. 20:54
 2/4 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok és lány.
2020. okt. 13. 20:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Sok lány azt mondja magáról, hogy csúnya. PEDIG NEM BIZTOS. Egy barátom lánya (18 éves volt) beölte magát egy 40 m mély bányatóba, mert csúnyának gondolta magát. Most jön a lényeg: magas, egyenes testtartású, kimondottan szép arcú, jó alakú lány volt. Személyesen ismertem. A húga (aki arcra nem volt ennyire szép, de másban igen)), később szépségversenyt nyert. Nem nemzetközi, még csak nem is országos, de alacsonyabb szinten.

A testsúlyfölösleget (hacsak nem betegség velejárója) le lehet adni. Az energiaitalokat én mellőzném.

Vannak barátnőid? Beszélgess velük erről-arról. Figyeld meg, hogyan viselkednek ők. Vedd át a jó szokásaikat, megnyilvánulásaikat, mind viselkedésben, mind szavakban. A jó szándék már megvan benned. Ez jó jel. Most már akarnod kell. A Te korodban valóban általános a forrongás, a duzzogás a meggondolatlan szavak kiejtése. Fékezd magad és ne búslakodj!

Minden jót kíván egy nagyon idős férfi!

2020. okt. 16. 10:10
 4/4 anonim válasza:

Könnyű mondani, de hanyagold az energia italt. Egyik ismerősöm egyetem 4 éve alatt, azt itta szinte napi szinten, majd mikor ráhagyta vége lett az egyetemi éveknek 20 kg hízott, az energia ital miatt, azóta sem tudja leadni.

Nekem nagyon sokat segít, ha egy nagyot sétálok este lefekvés előtt.

Igyál meleg tejet, ha szereted azt is lefekvés előtt. Egy nagy bögrével. Rakhatsz bele mézet, fahéjat, hogy még finomabb legyen.

Ne felejtsd el, mindenki egyedi, ettől vagy te is különleges. : )

2020. okt. 16. 13:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!