Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért kötelezö minden hétvégén...

Miért kötelezö minden hétvégén bulizni?

Figyelt kérdés
2010. aug. 8. 12:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
83%
15.16-tal nem értek egyet..sztem nem ez adja a "sava- borsát" a létezésnek. Ha nem akarsz ne bulizz, ha meg akarsz bulizz, ennyi. De gondolom neked azzal van goondod h az osztálytársaid vagy barátaid állandóan bulizni kaarnak hétvégén, és ez idegesít téged.
2010. aug. 8. 22:05
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
annyival még kiegészíteném, hogy a mai világban a bulizás= a bebaszással, mert az hú de menő, bárcsak a táncról, a szórakozásról szólna.
2010. aug. 8. 22:07
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Én az utcán "bulizok" mert őszintén utálom a diszkókat.xD

Alapból sem kötelező.

Mért téged rákényszerít valaki?

2010. aug. 22. 08:59
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

I say disco

You say party

Diso Disco Party Party.

http://www.youtube.com/watch?v=vrphLUWZv3Q

2010. aug. 22. 09:18
 15/17 anonim ***** válasza:
27%

08-08 13:25 -as vagyok

Ezért nem jelent itt semmit sem a pontozás mert a semmiért is lepontoznak.Ezek szerint tévedtem?Minden hétvégén kötelező buliba menni?Akkor a kedves lepontozóktól kérdem én hogy melyik törvény írja ezt le?

Egyébként én is szoktam járni bulizni,de én nem tudok arról hogy kötelező lenne a bulizás minden hétvégén.Ha ti ezt gondoljátok akkor eléggé retardáltak vagytok :D

2010. aug. 23. 01:33
 16/17 anonim ***** válasza:
74%

Legelső vagyok. A jelek szerint 28%-ban hasznos a válaszom.

:D

Véleményem szerint, ki mint él, úgy ítél. Nekem a szórakozás azt jelenti, jól érezzük magunkat a barátainkkal, eszünk, iszunk, zenét hallgatunk, táncolunk, ugratjuk egymást, jót beszélgetünk. Itt szó sincs ivászatról, drogozásról, nincs szükség pótcselekvésekre. Mindenki igazából a saját korosztályával érzi legjobban magát, ezt nem lehet megtenni sem szülővel, sem gyerekkel. Velük, a rokonokkal másként viselkedünk. A barátainkkal egyformák a problémáink általában, segíteni is ők tudnak igazán. Együtt is öregszünk meg, ez benne a jó...

Aki csak a családtagjai között él, annak lenne leginkább szüksége baráti kikapcsolódásra.

Fenntartom a véleményem, buli nélkül túró az élet!!!

:D

2010. aug. 23. 08:28
 17/17 anonim ***** válasza:
0%

így igaz. lázadjatok mert lepontoztunk.

xD

2010. aug. 24. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!