Miért kötelező a kertben hétvégén zajongani?
nálunk minden hétvégén ezt csinálja a szomszéd. Nincs elég pénze hogy elég fát vegyen és egyszerre vagdossa fel, így minden hétvégén egy kicsit. De pont annyit, hogy ne tudj tőle pihenni.
Nem igazán tudsz tőle mit csinálni... Elfogadod a helyzetet. Vagy átmész és próbálsz vele egyezkedni, hogy ha most nem csinálja, akkor átmész majd segíteni neki máskor.
Ne szólj neki, mert csak megutáltatod magad mindenkivel.
Ilyenkor napközben ez elfogadható dolog. Mikor csinálja, éjszaka?
Nálunk hívták már ki a rendőrséget is de mondták, hogy hánytól-hány óráig lehet és mivel nem volt még este 10 vagy mennyi nem csináltak semmit.
Engem is zavar a zaj, itt állandóan fát vágnak, vagy füvet, vagy flexelnek! Az istenverte szomszéd meg autós műhelyt üzemeltet szinte, természetesen engedélyt nem kért tőlünk... na mindegy.
Ma reggel is fél8kor kezdtek el valamit zajongani, nem tudtam aludni!
Rettenetesen idegesít engem is, dehát nem lehet mit tenni.
Nekem rosszabb, mert sokszor éjszaka dolgozom és nappal aludnom kellene, de még füldugóval sem tudok annyira hangosak!
Én tudom, de ha mi szóvá tesszük akkor az összes szomszéd ránk száll, mert körülöttünk mindegyiknek van valami kis "biznisze"...
Na meg annyira nem komoly műhely, hogy feljelentést lehessen tenni, mert hivatalosan nem az.
Viszont állandóan flexelnek, meg zaj van és megállás nélkül mennek itt a kocsik ki-be.
Na mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!