Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Valakivel volt olyan,hogy fél...

Valakivel volt olyan,hogy fél attól hogy homoszexuális lesz?

Figyelt kérdés
Egyáltalán semminyere sem vonzanak a férfiak de valahogy mindig ezen görcsölök és már kezdek meg örülni mi lehet az óka magány? 16 éves vagyok és még nem volt rendes párkapcsolatom és nem tudom mitől van ez a félelem valaki tudna segiteni ezen? mi lehet az oka?

2020. okt. 7. 17:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Félelemből még senkinek nem változott meg a szexuális orientációja. Szóval ettől nem kell tartanod, és felesleges is ezen aggódni.
2020. okt. 7. 22:55
 2/4 Renton01 válasza:
0%
15-16 èvesen nekem is volt ilyen problèmàm.majd belebotlottam 1fehèrmàjù pär èvvel idösebb csajba...na,..ő meggyógyìtott ettöl a fèlelmemtöl.keress 1et!!!
2020. okt. 8. 16:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Tudom hogy a punci forgatja a világképemet. Szóval ha ne adj isten egyszer csinálok is valamit ami nem hetero akkor se buzulok meg. :D
2020. okt. 11. 17:14
 4/4 Szalay. Imre válasza:
Nem vagyok homo, de úgy gonolom , hogy ha félsz, akkor valamiért foglalkoztat... El fog dőlni ez a kérdés , nehogy magadat okold , ha esetleg mégis az leszel , semmi baj, de nagyobb esély , hogy valami kamaszkori zavaródás..
2021. febr. 19. 15:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!