Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Őszintén válaszolj! Örülsz...

Őszintén válaszolj! Örülsz annak, hogy nem éltél a két világháború idején?

Figyelt kérdés
vagyis a 20. század első felében? vagy az azt megelőző évszázadokban?

2020. okt. 6. 17:41
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Örülök hogy most élek, ez az én korom, ebbe születtem, ebbe fogok meghalni. Jó így.
2020. okt. 6. 17:46
 2/9 anonim ***** válasza:
96%
igen
2020. okt. 6. 17:54
 3/9 anonim ***** válasza:
96%
Igen
2020. okt. 6. 18:07
 4/9 anonim ***** válasza:
97%
Jóhogy, ki az aki örülne, ha azokban az időkben él?
2020. okt. 6. 18:12
 5/9 anonim ***** válasza:
95%

Ki az a hülye aki szívesen élne egy háborúban vagy az utánna maradt szegénységben?

A 18-19. század vonzó számomra, pár hétre el is látogatnék egy időgéppel. Kivéve ha nem akkor kapok vakbélgyulladást, vagy törik szilánkosra a lábam amikhez azonnali műtét kell. De a cukromra is vigyáznék higy nehigy akkor menjen fel. Tehát egy kicsit aggódnék az orvoslás miatt.

2020. okt. 6. 18:58
 6/9 anonim ***** válasza:
93%

Hát nagyszüleim elmesélései után baromi nagy mázlim van, hogy nem éltem akkor.

Papa hadifogoly volt Oroszországban, bányában dolgoztatták, enni mindennap valami kását kaptak és így is mázlija volt, hogy csak egy ujja veszett oda és haza tudott jönni 2 év után valahogy... haza a brutál szegénységbe. Nem, köszi.

2020. okt. 6. 21:48
 7/9 anonim ***** válasza:
8%
Na, akkor én leszek az egyetlen kakukktojás. Én meg inkább éltem volna azokban az időkben - akármilyen szörnyű is volt -, mint ebben a retkes mai modern világban.
2020. okt. 7. 12:27
 8/9 anonim ***** válasza:

"Örülsz annak, hogy nem éltél a két világháború idején?"

Igen, szerencsésnek érzem magam.

2020. okt. 7. 23:35
 9/9 Metionin ***** válasza:
Igen, én is szerencsésnek érzem magam.
2020. okt. 14. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!