3/9 anonim válasza:
Ha úgy érzed , akkor biztos úgy is van.Mit követtél el?
4/9 anonim válasza:
Ezt hívják üldözési mániánal, pszichológiai betegség, gyakran skizofréniával eggyüt jelentkezik.
5/9 anonim válasza:
Ez nem politikai, hanem egészségügyi kérdés. (mentális).
Persze ha kifejtenéd, hogy mire gondolsz...
6/9 A kérdező kommentje:
#3 Ez az hogy nem követtem el semmit,mégis úgy érzem mintha engem próbálnak büntetni mások bűneiért.Mert azt látom,akik elkövettek dolgokat,azok nem nagyon vannak elővéve,és arra tippelek "csere" történt,hazugság,ármány
2020. szept. 29. 17:44
7/9 anonim válasza:
ok, irány a pszichiátria, és megnyugtatnak. Persze lehet azt gondolni, hogy én is összefogtam ellened, mert ismerlek, vagy mert összecseréltelek valakivel. Mindenesetre elsőre és másodikra sem sikerült értelmesen válaszolnod.
9/9 anonim válasza:
Az csak a mesében van hogy a rossz elnyeri a büntetését úgyhogy ha konkrét dologról van szó akkor állj ki magadért. Néha rászállnak a gyengébbre, persze ez közösségtől is függ. Normális helyeken ezt nem tapasztalom, de nem tudom hogy neked mi a munkád stb.
Jó lenne tudni higy mire gondolsz konkrétan, mert így nehéz válaszolni. Ezért ír mindenki mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!