Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha én a "megosztó személyeket"...

Ha én a "megosztó személyeket" szeretem, akkor én is az vagyok?

Figyelt kérdés

Megosztó személyiség alatt azt értem,hogy olyan ember,akit vagy nagyon szeretni, vagy utálni lehet. Hogy példát is írjak, mondjuk egy sportban annak szurkolok, akinek erős egyénisége van, tehetséges és az emberek véleménye nagyon különböző róla. Vagy nagyon imádják, vagy nagyon utálják.

Nem csak a sportban szeretem az ilyen embereket, hanem mondjuk a zenében, tanároknál, ruháknál...egyszóval mindennél...

Bocsi,hogy hülyén fejeztem ki magam és lehet, hogy értelmetlen a kérdés és nincs összefüggés a két dolog között, de azért kíváncsi vagyok a véleményetekre.

Előre is köszönöm a válaszokat! :)

2010. aug. 7. 10:32
 1/8 anonim ***** válasza:

Ez most arra akar vonatkozni, hogy egy határozott véleménnyel rendelkező és céltudatos embert szeretsz és akkor te is az lennél?

Bocsi, hogy kérdéssel válaszolok csak erre előbb kíváncsi vagyok.

2010. aug. 7. 10:36
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen illetve,ha ennyire szélsőséges embereket szeretek, akkor az ismerősök engem is szélsőségesnek találhatnak-e.
2010. aug. 7. 10:37
 3/8 anonim ***** válasza:

Hát szerintem ez a két dolog nem függ össze, ha te olyat szeretsz akkor te is olyan vagy, mert van olyan eset aki szeret olyan embert aki határozott meg minden, úgymond domináns jellem attól te még lehetsz olyan aki irigy rá, vagy csodálja, szóval behódoló jellem.

Szóval, hogy téged milyennek látnak az nem attól függ, hogy te most kit szeretsz, én is szeretem az Irigy Hónaljmirigyből a Petit, és mégis olyan ember vagyok aki az előző kérdést írta "Kinek az élete ez? Valóban az enyém lenne? Talán ketten vagyunk?" szóval én se vagyok olyannak és szerintem engem se annak látnak ahogyan észrevettem.

Csak rajtad áll, hogy milyennek mutatod magad és milyennek néznek.

2010. aug. 7. 10:45
 4/8 A kérdező kommentje:

Oké,köszi a választ!

Csak már tényleg, olyan fura mindig ok nélkül az a kedvenc, aki nagyon megosztja a népet.

2010. aug. 7. 10:53
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem attól te még nem vagy olyan, csak akkor is ha te is úgy viselkedsz.
2010. aug. 7. 10:55
 6/8 anonim ***** válasza:
Nyilván az az "érdekes", aki VAlamilyen. Azt meg ha nagyon szeretik, épp ugyanannyian szokták is utálni..:)
2010. aug. 7. 11:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább olyan szeretnél lenni nem?
2010. aug. 9. 01:33
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem. Mert, akkor sokan utálnának és kevesebben szeretnének.
2010. aug. 9. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!