Mit utálsz az emberekben?
Én csak azt az 2 dolgot utálom. Elnézést előre is. Hogy az emberek úgy jó 70%-a képtelen felfogni azt, hogy nem minden ember attól boldog amitől ők és nem mindenki van azon a véleményen amin ők.
Mondok konkrét példát mert így egyszerűbb. Én tudatosan nem szeretnék párkapcsolatot. Én úgy gondolom hogy nekem ez nem kell. Azt az 5-6 próbálkozót is aki eddig jött úgy 15 év átlagában is udvariasan elküldtem.
A munkám az időm átlag 70%-át lenyúlja a maradék 30%-ot én magamra kívánom áldozni.
Egy héten átlag reggel 4:30-kor megyek és esete 9-re jövök.
Kb időm sincs rá hogy még +1 emberrel foglalkozzak. Akármilyen címszó alatt. A munkatársaim 80%-a is elvált.
Bármelyik percben csöröghet a telefon hogy azonnal gyere be. Túlóraként mondjuk kifizetik. Pont tegnap pakoltuk át a komplett osztályt. Tiszta bolondok háza volt.
És emberek többsége ezt nem érti. Hogy hát de miért ?
Szerinted ki az az ember akinek azt mondod hogy havi átlag 200-230 órákat dolgozol.
Bármikor behívható vagy. A szabadnapjaid felét átalszod. És akkor ő veled élne.
Aha biztos poénból van a kirakatba az a 80% elvált is.
Szerinted ki az az ember aki ezt elviselné ? Hát a stat szerint kb senki.
Egy SBO-s Ápoló.
A másik "kedvencem" meg a saját kedvenc márkáinkat ráerőltetjük a másikra.
Tudomást nem véve arról, hogy őt ez nem érdekli.
Bár ez előbbi prioritásában ez bagatell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!