Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy nagyon szeretnék megváltozni. Főleg külsőleg. Elégedetlen vagyok magammal és ez nagyon sok problémát okoz. Már néha az utcára sem merek kimenni, az emberek szemébe nézni. Tudom, hogy a helyzet nem olyan súlyos,de én mégis félek, hogy megbámulnak az utcán, mindig azt hiszem, hogy mindenki engem néz.Pedig régen nem voltam iylen, csak mióta elhíztam. Valaki esetleg küzd hasonló problémával?
2010. aug. 6. 19:17
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Súly? Magasság? Kor? Nem!? gondolom lány...
2010. aug. 6. 19:18
 2/9 A kérdező kommentje:
100, 175,19,L
2010. aug. 6. 19:19
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem a külső a lényeg, hanem a belső tulajdonságok :)
2010. aug. 6. 19:35
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ne érdekeljen mások véleménye. Fogadd el magad, és mások is el fognak. De ha ennyire zavar a súlyod akkor mozogj, vagy diétázz. Aki szeret, az elfogad ilyennek, aki meg nem, azzal meg nem kell, sőt nem is érdemes foglalkozni. Én is így vagyok vele. Van a plusz súlynak előnye is-> nagyobb mellek;) Attól még lehetsz szép, hogy nem úgy nézel ki mint paris hilton... :) Lásd meg magadon, keresd meg, hogy mi az ami tetszik és hangsúlyozd ki. Elég magas vagy szerintem nem is látszik annyira az a pár kiló. Szerencsés vagy, én alacsony vagyok.:) 100/165/15. Azért ez már durva arány. :D De jól érzem magam a bőrömben. Elfogadom magam és már nem akarok megváltozni. Gondolkodj így szerintem te is.:)
2010. aug. 6. 19:50
 5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! utolsó: nem fogadom el így magam, és nem csak azért, mert zavar, hanem mert az egészségre is veszélyes ez a túlsúly...szerintem te se fogadd el!
2010. aug. 6. 23:18
 6/9 anonim válasza:
Igen, igazad van, Te se fogadd el az egészséged miatt! Én is voltam hasonló helyzetben, bár kisebb felesleggel, 173 cm voltam és 70-75 kg, amióta lefogytam, megváltozott "minden" . Szerintem nagyon sokat számítana, ha csak sikerülne akár 5-8 kg-tól is megszabadulnod és kapnád már a bókokat, ami nagyon jót tenne, már magabiztosabb lennél és tudnál belőle erőt meríteni a folytatáshoz!Kitartás! Szurkolok Neked! :D
2010. aug. 7. 11:53
 7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, nagyon kedves vagy!:)
2010. aug. 7. 12:44
 8/9 anonim ***** válasza:

A külső igen is számít, ezt mindenki tudja. Csak rajtad áll, hogy hogy viseled, mit teszel ellene. Az biztos, hogy nagy kitartás kell majd, bármit is teszel. Indulj el a kitűzött cél felé vezető úton, és csináld végig.

Sok sikert!

2010. aug. 7. 20:10
 9/9 anonim ***** válasza:
önértékelési zavar, önbizalomhiány...
2010. aug. 9. 01:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!