Alakulhat ki 13 évesen transzneműség, esetleg homoszexualitás?
Biztos lehet valaki benne már 12 évesen is, ha érzi hogy kikre neevesedik/áll fel neki. De van aki 20 évesen jön rá hogy megingott , szóval ez egyén függő szerintem.
Az megint más kérdés hogy hány évesen szokás szexelni, és az mennyire elfogadott társadalmilag.
"16 vagyok, mielőtt valaki jelentené a kérdést"
Jelentettem, mert:
Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt
"Ezek a dolgok már 5 éves korra kialakulhatnak"
Nem alakul ki. Még a magzatba alakul ki, hogy férfi vagy nő. UH-n is látszik, főleg a mai 3D-s képalkotassal meg plane. Nincs olyan h transznemű. Ez csak egy mentális betegség. 1r évesen meg azért képzeli be mert mindenhol ezt nyomatják.
Igen, a transzneműség jelentkezhet egész fiatal korban is. Emiatt kiemelten fontos, hogy a témában minél jártasabb szakemberhez (pszichológus) menjen az ember, mert indokoltnak láthatja a hormongátlók szedését.
A nemi irányultság is személytől függő, mikor alakul ki, szerencsére ezt mindig magadban érzed, ehhez nincs szükség semmilyen külső vélemény megszerzéséhez. Van aki az élete során picit módosít azon, hogyan határozza meg magát (pl. előbb melegnek, később biszexuálisnak vallja magát), ez is teljesen normális.
A korhatárral kapcsolatos kialakult vitával kapcsolatban: nehéz jól meghatározni, a transzneműség milyen kategóriába kell tartozzon. Mert valójában nincs köze a szexualitáshoz, de mégis folyton bekerülnek szexuális témákat felhozó válaszok a hozzászólásokban. Ezért indokoltnak látom a honlap hozzáállását a dologhoz. De ha valaki ilyen fiatalon ír ki egy ilyen kérdést, akkor talán kivételt lehet tenni, hiszen nyilvánvalóan szüksége van segítségre. Ha tehetitek, legyetek elnézők, kérlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!