Mindenkinek van egy tehetsege?
Rengeteg süket és halláskárosult ember tanul és tud például gitáron játszani. Még ez sem lehet akadály. Meg tudsz tanulni bármit, ha elég kitartó vagy, jó tanárhoz jársz és sokat gyakorolsz. A hangod pedig még rengeteget fog változni. 14-15 éves korban érdemes elkezdeni képezni szerintem. Nekem például 12-13 évesen nagyon mély hangom volt, most pedig sokkal magasabb. Neked is más lesz majd, ne aggódj. Lehet hogy csak te képzeled azt, hogy rossz hangod van. Nekem is életem a zene, de 6.-os koromig énekelni sem mertem mert azt hittem hogy nagyon rossz hangom van, de mára ki-ki derül hogy nem is olyan rossz, mint hittem. Ez is gyakorlás kérdése. Énekelj a zuhany alatt, ha kezdetekben még zavarónak érzed, hogy figyelnek. Vagy hangfal belőve, hangerő maxon. Én sem tudom még miben vagyok tehetséges. Próbálj meg minél több mindent kipróbálni, aztán majd kiderül. Hajrá.;)
15L.
éneklek,hangszeren játszok,táncolok,jó vagyok kémiában,sportolok.
16 éves vagyok, és csak mostjöttem rá,hogy miben vagyok igazán tehetséges.korizom,és mindennél jobban szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!