Milyen az igazi vérbeli nő?
De formálódhat még,és ha megválassza a szerinte helyesnek tartott irányt akkor olyan lehet!
Szerintem a vérbeli nő az aki mindenhova "odateszi magát".Nem kell mindenben kiválónak lenni,de legyen sokoldalú,és legyen nyitott,mindíg törekedjen valami új megtanulására.Nem vagyok konzervatív,de az a véleményem,hogy aki jó házaséletet akar élni annak feltétlen tudniakell kicsikét mindenféle házimunkát végezni.Nem kell kiválónak lenni,de mindenhez konyíts egy kicsit,és akkor elájul a párod,hogy milyen sokoldalú vagy ,és Ő megfogta az Isten lábát!
Nem tudom ezt jobban leírni Neked.Mostanában azt hallani,hogy egy mai nőnek nem kell háztartást vezetnie,hanem építsen karriert,mert az fontosabb.Fontos az is,de attól még nem mossa el magát a mosatlan edény!Teljesen úgy írok mint egy begyepesedett falusi asszonyka,pedig nem az vagyok!!De Én élvezem azt,hogy sokmindent megtudok csinálni a férjem,és a gyerekeim részére.Pl:gyerekszobát tapétázok,ruhákat varrok a gyerekeknek,elkészítem a párom kedvenc ételét,magam sütöm Nekik a tortát szülinapokra.
Ja és emellett ugyan annyit dolgozom mint a párom,nemvagyok háztartásbeli.
Egy igazi nő olyan mint a kedvesem.
Legjobb tulajdonsága, hogy képes logikusan végiggondolni mindent, így nem mond semmit elhamarkodottan, szóval sor sem kerülhet értelmetlen fölösleges vitára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!