Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » 17 éves fiú vagyok, és eléggé...

HellHound420 kérdése:

17 éves fiú vagyok, és eléggé szőrösödöm. Nő a szakállam, szőrös a hasam, a mellkasom, a vállam is egy kicsit. És emiatt eléggé szégyenlős vagyok, hogyan tudnám ezt leküzdeni?

Figyelt kérdés
Borotválok mindent is, viszont eléggé kiszokott pattogni borotválkozás után a mellkasom. És új suliba jöttem ahol rendesen tartják a tesi órákat, és át kell öltözni, illetve van hogy focizásnál póló nélkül kell lenni. Hogyan tudnám leküzdeni ezt a szégyenlősséget?

2020. szept. 5. 20:20
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

"a szőrszálak megerősödnek"

Nem igaz, ez egy tévhit!

A szőrszálak semmit nem erősödnek a borotválástól.

Erősödnek azok maguktól is ebben a korban.

Viszont, ha borotválod, sokkal jobban szúr.

2020. szept. 6. 11:03
 12/21 anonim ***** válasza:
Én nő vagyok, és szerintem sem kellene leszedned, de ha mindenképpen el akarod valahogy távolítani, akkor használj érzékeny bőrre való szőrtelenítő krémet. Én is ezt szoktam használni, és ettől nem pattogtam ki, bár még csak a Veet márkát próbáltam.
2020. szept. 6. 16:51
 13/21 anonim ***** válasza:
Borotválkozás helyett, én inkább trimmelést javasolnék, hosszútávon jobban jársz vele. Én is eléggé szőrös típusú srác vagyok, könnyebb elfogadnod, mint küzdeni ellene
2020. szept. 7. 00:07
 14/21 anonim ***** válasza:
Akkor lenne gáz ha lány lennél
2020. szept. 7. 15:04
 15/21 anonim válasza:
100%

Szerintem egyáltalán nem gáz, természetes dolog hogy szőrösödsz. Ha téged zavar szedd le, de csak azért ne szőrteleníts mert másoknak nem olyan erős a szőrzete.

Ha zavar hogy kipattog a bőröd akkor a szőrtelenítő krémet tudom ajánlani, azzal annyira nem vészes.

2020. szept. 7. 17:41
 16/21 anonim ***** válasza:
Én epilátorral szedem ki.
2020. szept. 7. 19:29
 17/21 anonim ***** válasza:
Az a legrosszabb szerintem: sokáig tart, nem hatékony, és még fáj is...
2020. szept. 7. 20:37
 18/21 anonim ***** válasza:
78%

Nekem hatékony, 4-5 hónapig nem nő ki. (Nekem gyökeresen kitépni)

Bár elég fájdalmas, véres is volt sokszor

2020. szept. 7. 21:42
 19/21 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor már inkább a gyantázás, az hamarabb kész és alapos, a lényege meg ugyanaz.
2020. szept. 7. 22:12
 20/21 anonim ***** válasza:
Igazad van.
2020. szept. 7. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!