A Székelyek Magyarok? Ti mit gondoltok? Tényleg nem kedveltek minket?
Lepontozhattok :
Én személy szerint nem utállak titeket. De van ami zavar. Az egyik, hogy pl úgy, hogy nem is itt laktok, de szavazhattok (persze nem mindenki, de értsd jól). A másik, ami egy munka társammal vt vita, hogy megszólalt, hogy ő igazi magyar. Akkor én, aki itt született, tanult, lakott, én vajon mi vagyok? Kínai... De mint ember, ezt leszámítva nincs veletek semmi bajom
Aki kételkedik a Székelyek magyarságában az vegye át a kárpátmedence történelmét
kb. a Kr. e. 4. sz. -tól , és szégyellje magát a tudatlanságáért.
Mert minden Székely Magyar , de nem minden Magyar Székely.
Te pedig kérdező nyugodtan mondhatod , hogy Magyar vagy, mert román az biztos nem.
Magyar felmenőkkel magyar vagy, nyilvánvaló. Még ha véletlenül nem is beszélsz magyarul -még-, mert ostoba szüleid voltak.
Pláne ha beszélsz is magyarul. Én nagyon szeretem a különböző tájszólásokat. Legjobban a palócos tetszik.
A magyarul beszélés meg idegen -félidegen- felmenőkkel az, ami. Keverék, a la Kalergi, nem magyar. A kárpát-medencei hungarusok a történelem alapján hozzánk számítanak, még ha meg is vannak vezetve manapság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!