Miért van az hogy nagyon érzékeny vagyok?
Ha vagy meghalnak benne, vagy valami nagyon elkeserítő dolog történik a főszereplővel akkor elkezdek sírni.
Az előbb ment a "Nyakörv" c. film és ezen sírtam a legjobban...meg az ilyen romantikus filmeknél is így van pl. I.e. 10 000
De persze ugyan így szoktam kötözködni, de verekedni annál inkább nem szeretek...de ha nagyon felidegesítenek.
Egyébként fiú vagyok!És 14éves
Juj, ezt a filmet és is néztem az előbb. Olyan hirtelen lett vége, nem? :)
Mostanában velem is ez van, mindenen sírok. Egész nap könnyes a szemem :DD szerintem nincs ezzel semmi baj, jobb mint amikor semmit nem érzel.
Egyébként, nálad lehet még elmúlik, még fiatal vagy nagyon. de ez jó dolog, én szeretem azokat a fiúkat, akik érzékenyebbek.
Visszatérve... milyen körülmények között élsz? Mert ha pl. otthon sokat veszekedtek a szüleiddel, és nagyon rossz a helyzet, akkor lehet amiatt veszel mindent annyira a szivedre. Ilyen esetben érdemes pszichológussal beszélgetni, később belátod, hogy jó döntés volt.
De nem hiszem, hogy nálad ilyesmiről lenne szó. De ez nem baj, sokan érzékenyebbek az átlagnál :)
Szerintem te nem abba a kategóriába esel, akik azért érzékenyek, mert lelkileg sérültek valami miatt. Persze, biztos veled is történtek dolgok, de van ennél sokkal súlyosabb eset is. Örülj, hogy nálad nem súlyos.
Szerezz barátokat, ha másnem a neten keresgélj, biztos van aki közel lakik. És találkozzatok, menjetek el együtt szórakozni. Biztos jó fej vagy, találni fogsz barátokat. :)
Barátokat szoktam keresni a interneten de alig találok olyat aki olyan közel lakna Pakshoz...
Igen, nagyon szerettem apámat, amúgy köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!