Hogy tudnám megmondani az egyik ismerősömnek, hogy szálljon le a földre?
Teljesen elvan szállva magától, de még ha lenne is rá oka!
Azzal henceg, hogy milyen magas az IQ-ja, de én tudom, hogy amikor "megmérte" (tudjátok azon a fene nagy Vágó Istvános IQ teszten) akkor is kb a felénél volt bent, és az anyja (akit amúgy kifejezetten kellemetlen embernek tartok, na meg hazudósnak) mondta neki hogy ennyi meg ennyi az IQ-ja és az ismerősöm teljesen el is hiszi, és tényként állítja!
Emellett azt állítja, hogy a védőnője vagy mi valami géppel megvizsgálta a fülét, és "neki van a legjobb hallása az egész városban" (nem kis város)
Ez engem annyira irritál, és mindig ezzel henceg, meg hogy milyen ügyes ebben-abban, csak az a baj, hogy az egy dolog hogy hazudozik, de ő maga is elhiszi.
Most kitalálta, hogy modell lesz.... hát nem tudom nem csúnya de abszolút nincs modell arca...
Szerintetek, hogy segítsek neki leszállni a földre? Régen jóban voltunk, már annyira nem.
(és mielőtt valaki belém kötne nem vagyok féltékeny rá, csak beszéltük többen is, hogy valahogy szólni kellene neki)
Szegényke. Valószínűleg súlyos kisebbrendűségi komplexusa van.
Van egy ilyen betegség is, de az nagyon ritka.
Első verziónál gyógyír lehet, ha érzi, valaki akkor is elfogadja, ha nem ilyen kiemelkedő képességei vannak. (valszeg otthon csak akkor kapott elismerést, ha vmit tett érte)
Vagy pedig jókor elengedett tanmesékkel. Ahhoz persze fogadó fül, és fogadó értelem kell.
Hát lehet ez is egy megoldás, de tuti lenne valami kifogás, pl hogy megfázott...... ilyenek
Hidd el évekig versenyeztünk, és sok mindenben jobb volt, de nem is ez a baj, hanem ő a legjobbnak tartja magát. Érzed az árnyalatnyi különbséget? :)
Amúgy engem nem egy nagy show legyőzni futásban, de nem hiszem hogy az IQ-tesztben alul maradnék, de ha mégis, nem biztos, hogy ő az agyát teljesen kihasználja, én viszont biztos, hogy műveltebb vagyok...
Mindegy most az a lényeg, hogy jöhetnek a jó tanácsok még :)
Nem látszik rajta, hogy kisebbrendűségi komplexusa lenne. :/
Nagyon nagyon magabiztos!
Az nem mindig látszik. Sőt, inkább nem.
Gondolj csak arra, a jelek szerint saját magát erősíti meg..
és benneteket is, nehogy kétségekkel küzdjetek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!