Kiknek köszöntök a suliban?
Figyelt kérdés
úgyértem nyilván a barátoknak igen. de vannak olyan emberek, akikkel mondjuk együtt volt táborban az ember, talán beszéltek is egyszer-kétszer, de azért nem ismerik egymást. annak is szoktatok köszönni? Vagy akivel pl. együtt jársz kosarazni/focizni vagy akármi, de nem vagytok barátok? vagy nálatok honnantól kezdődik el a köszönés?2010. aug. 5. 00:18
11/22 A kérdező kommentje:
83%-os _ én is pont így vagyok, valakit csak buliba látok vagy valamilyen programon ott van stb. de nem válaszoltál a kérdésre: te mindnek köszönsz, vagy csak akivel jóban vagy? Mert nekem olyan fura érzés, hogy tudom ki, tudom a nevét mégsem ismerjük egymást - akkor most köszönjek vagy ne?
2010. aug. 8. 18:35
12/22 anonim válasza:
Szerintem ez is az egyik hatalmas baromságok közé tartozik az emberi etikettben. Az, hogy ha valakivel életed során beszéltél, köszönni kell neki, mekkora baromság már. Egy idő után akkor mindenkinek kell a lakóhelyed körül. Ez borzalom és utálom, ha meg nem köszönök akkor persze biztos haragszom rá meg stb...istenem
13/22 anonim válasza:
én általába a felsősök 99%-nak köszönnök:D de mostanába ők köszönnek nekem én cs vissza köszönök
14/22 anonim válasza:
én csak azoknak köszönök akiket szeretek.xD
most mit érdekel engem h ezzel itt beszéltem azzal meg ott mert ha nem vagyunk úgy igazán beszélő viszonyban nem éri meg köszönni.:D
16/22 anonim válasza:
én sok midnenkinek köszöntem az elözö suliba, de most már másikba fogok menni.
Az általánosban jóban voltam mindenkivel(portás, konykásnénik, takaritonénik, karbantartó, tanárok és az igazgatoval is), meg sok gyereknek is köszöntem.
De pl volt egy csaj aki egy ével fiatalabb nálam, és egy időben tök jó barétnők voltunk,és az utobbi fél évben dikrt mindig elfordult, nem akart köszönni.De végülis nem baj, nem birtam anniyra.
17/22 anonim válasza:
Én azoknak a tanároknak, akik tanítanak engem, és azoknak a diákoknak, akikkel vagy már beszéltem, vagy rám köszöntek, vagy jóba vagyok vele.
16/L
18/22 anonim válasza:
83%-os vok, szal én mindenkinek köszönök, mert ők köszönnek általában.Köszönj mindenkinek, akit névről ismersz, én se beszélek velük, de mindig köszönünk egymásnak, bárhol ahol találkozunk!19/F
19/22 anonim válasza:
most megyek gimibe, de az előző sulimban...hát utáltam azt az iskolát, de attól függetlenül a tanároknak,dolgozóknak mindig köszöntem, osztálytársaknak is, akikkel már úgy beszéltem hogy jóba vagyunk azoknak is, de most ilyen kis beképzelt 6.-os 7.-es p...öknek nem köszöntem, hát minek, ha bunkók voltak?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!