Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan lehet becézni a "Lili"...

Hogyan lehet becézni a "Lili" nevet?

Figyelt kérdés
mert elég egyszerű név, ha pedig valaki kicsinyítőképzővel használja (lilike) azt leütöm.:D
2010. aug. 4. 22:37
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
Annabella Lilla
2016. júl. 2. 08:57
 22/26 anonim válasza:
Engem Lilnek, Lelinek, vagy Leenek neveznek. És egyik sem zavar. Néha Laliznak is.
2016. júl. 9. 08:08
 23/26 Ékszerteknős455 válasza:

Nekem is ez a nevem, először utáltam, mert csak rossz beceneveket kaptam.

A barátnőm aztán "Lulu"-nak hívott, onnantól szerettem meg a nevem. Szerintem a "Lil" az eléggé egy rossz becenév, semmin nem változtat, és még hülyén is hangzik.

Aztán két fiú barátom adta nekem a "Lali" és a "Loli" majd a "lilo" nevet.

Az osztálytársam "Lilcsi"-nek hív. De vannak olyanok, akik még mindig Lilikének hívnak. Ha ezt egy velem egykorú mondja, azt nem tudom elviselni, de az édesanyám születésem óta így hív.

A tanárom meg "Mókuskának" hív. :D

Ezek az aranyos becenevek adtak életet a nevembe.

De szerintem hülyeség tovább becézni a nevünket, hiszen így is 4 betűs...

2016. nov. 27. 20:16
 24/26 anonim válasza:
Nekem is Lili a nevem, így is szoktak hívni, bár páran azért vannak akik Lilónak, Lilmónak vagy csak szimplán Leenek szólítanak.
2017. máj. 22. 18:01
 25/26 anonim válasza:

Sziasztok!

Én is Lili vagyok és engem általában Lalának,Lilcsusznak,Lilának vagy Lájolilának szólítanak,de az utolsót nem szeretem😞

Édesanyám sejpítősen Jijinek szokott hívni😁

2018. febr. 5. 06:10
 26/26 anonim válasza:

Lili vagyok, engem így szoktam becézni:

Lilike

Lilcsó

Lil

Liló

Lilóka

Lilcsi

Lilcsimilcsi (💀)

Lilkó

Lilkóka

Elég sok becenevet lehet alkotni a Liliből:)

2023. febr. 21. 18:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!