Hogyan lehet becézni a "Lili" nevet?
Figyelt kérdés
mert elég egyszerű név, ha pedig valaki kicsinyítőképzővel használja (lilike) azt leütöm.:D2010. aug. 4. 22:37
11/26 anonim válasza:
A Lili nagyon szép név,szerintem nem is kell neked becenév.
Sokan azért hivják egymást becézve,mert hosszú a nevük.
Szerintem a Lili tökéletes.Rövid és aranyos.Max a Lil nekem is tetszik.. :)
12/26 A kérdező kommentje:
a Lil nem is rossz..:D
kössz a válaszokat:)
2010. aug. 5. 18:21
13/26 anonim válasza:
Én Lilikének nevezem a 21 éves barátnőmet. Pedig nagy rocker:)
14/26 anonim válasza:
Hülyén hangzik ha még tovébb becézgetik...egyszerűen Lili és kész
15/26 Łili válasza:
Engem is Lilinek hívnakés a barátaim csak Lilcsyh nek szólítanak...vagy a tanárom Lilussnak XP..XD
16/26 A kérdező kommentje:
engem lillának is szoktak hívni akárhányszor elmondhatom hogy nem az a nevem! meg van hogy nem hiszik el hogy van ilyen név:D
2011. jún. 17. 13:13
17/26 anonim válasza:
Naná hogy van ilyen név. Kisebb településen élek, de a tavasszal két kislány kapta a Lili nevet nálunk. Ezenkívül Lili a neve az unokatesómnak és a barátnőm kislányának is.
18/26 anonim válasza:
Én is Lili vagyok, engem régen lilputnak hivtak-.-"de a lilikétaz éncsem szeretem lico, lil, baratnom lilcsinek szokott hívni de szerintem a lil a legjobb:) vagy ha egyatalan nem a lilinevet becezteted az is jo:)pld baratno,et dicinek engem megegesz kiskoromban zuminek hivtak, egyik ismeroso, izabella ot meg lencsinek szoktak hivni:)
19/26 Emma-Lili válasza:
Engem szoktak Licsinek vagy Lillenetnek hívni.
20/26 anonim válasza:
Lilcsó (Engem is úgy "becéznek") <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!