Hogyan NE utáljam az embereket?
Ha csaj vagy én megduglak ha ez a vágyad, bár nem a 4-es vagyok. :)
Az emberekben van jó és rossz is. Szerintem kicsit besokalltál. Pihenned kéne.
Ha magadból lenne mégegy és ő lenne a szobatársad, őt is utálnád?
Ha a külső dolgok benyomnak akkor nincs belül elég erő benned hogy ellentartson. A belsődet kéne megerősíteni hogy leperegjenek a rossz dolgok rólad és úgy tudd látni a dolgokat amilyenek valójában.
Ember vagy te is. Társas lény. Neked is kellenek az emberek. Ha most úgy érzed h nem akkor is, csak valami most elromlott nálad. Szerintem a kikapcsolódás megoldaná. Gondolom nem volt ez mindig így veled és voltak akik nem idegesítettek.
A bunkóság és a gorombaság viszont a te döntésed. Arra szerintem senki nem kényszerít. Amilyen az "Adjon Isten! Olyan a Fogadj Isten!"...
Neked van gondod de ha olyanokon töltöd ki akik nem ártottak neked akkor te is olyan ember leszel akikből eleged van. Gondold végig a választ mielőtt megszólalsz! Mondd magadnak! Ez a viselkedés és az illem amit magadra tudsz erőltetni, az érzéseket viszont így nem olyan egyszerű. Ahhoz a gondolataidat kell megváltoztatni, hogy mit gondolsz az emberekről. Ha majd nem fogod utálni mindet akkor nem is leszel velük bunkó. Akkor pedig talán nem azért fogod majd visszafogni magad h neked ne legyen belőle bajod hanem azért csinálod h másokat ne bánts...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!