Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan NE utáljam az embereket?

Hogyan NE utáljam az embereket?

Figyelt kérdés
Csak bután tudok hozzájuk szólni, rohadtul bunkó vagyok, emiatt folyton szophatok. Se barátaim, se más, aki szóba állna velem, semmi segítség. Nem dolgozom, nem sulizom, mert nem bírom elviselni őket. Undorodom mindenkitől. Legszívesebben kiirtanám a világot, hogy csak állatok maradjanak, azokat szeretem.
2020. aug. 14. 22:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem lesz már időm rád...
2020. aug. 14. 22:37
 12/17 A kérdező kommentje:
Na baszd +...
2020. aug. 14. 22:41
 13/17 anonim ***** válasza:
en se szeretem oket, de ez van... elturom es ennyi, de nem vagyok bunko veluk, csak azzal aki megerdemli
2020. aug. 15. 00:17
 14/17 anonim ***** válasza:

Ha csaj vagy én megduglak ha ez a vágyad, bár nem a 4-es vagyok. :)

Az emberekben van jó és rossz is. Szerintem kicsit besokalltál. Pihenned kéne.

Ha magadból lenne mégegy és ő lenne a szobatársad, őt is utálnád?

Ha a külső dolgok benyomnak akkor nincs belül elég erő benned hogy ellentartson. A belsődet kéne megerősíteni hogy leperegjenek a rossz dolgok rólad és úgy tudd látni a dolgokat amilyenek valójában.

Ember vagy te is. Társas lény. Neked is kellenek az emberek. Ha most úgy érzed h nem akkor is, csak valami most elromlott nálad. Szerintem a kikapcsolódás megoldaná. Gondolom nem volt ez mindig így veled és voltak akik nem idegesítettek.

A bunkóság és a gorombaság viszont a te döntésed. Arra szerintem senki nem kényszerít. Amilyen az "Adjon Isten! Olyan a Fogadj Isten!"...

Neked van gondod de ha olyanokon töltöd ki akik nem ártottak neked akkor te is olyan ember leszel akikből eleged van. Gondold végig a választ mielőtt megszólalsz! Mondd magadnak! Ez a viselkedés és az illem amit magadra tudsz erőltetni, az érzéseket viszont így nem olyan egyszerű. Ahhoz a gondolataidat kell megváltoztatni, hogy mit gondolsz az emberekről. Ha majd nem fogod utálni mindet akkor nem is leszel velük bunkó. Akkor pedig talán nem azért fogod majd visszafogni magad h neked ne legyen belőle bajod hanem azért csinálod h másokat ne bánts...

2020. aug. 15. 04:05
 15/17 anonim ***** válasza:
Sztm azt se tudja fiú e már vagy lány 😀 de nekem mind egy, lyuk-lyuk. Mert én is utálom az embereket. De Akkor már ketten vagyunk. Hát Utáljuk egymást baxalak lyukon
2020. aug. 15. 07:59
 16/17 A kérdező kommentje:
14-es, megkúrhatsz.
2020. aug. 15. 08:33
 17/17 pelgrim válasza:
Talán úgy hogy magaddal kezdenéd, ne utáld, hanem szeresd magad, aztán majd jöhetnek a többiek, de elősször törődj magaddal!
2020. aug. 15. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!