Miért van félelmem a víztől?
Mert kudarcként tekintesz a borulásra és félsz a kudarctól.
Az utóbbi napokban borultál?
Azért félsz, mert nem tudod, ha felborulnál, mit kellene csinálni - szerintem. Én legalább is ettől féltem, bár nem sokat kajakoztam, csak 2-3 alkalommal. Attól féltem, hogy beborulok a vízbe, nem tudok majd visszafordulni - hiszen csak hobbiból / szívességből / kirándulás részeként kajakoztam párszor -, és megfulladok. Magától a fulladás élményétől féltem.
Egyébként teljesen normális, hogy félsz, de meg kellene tanulnod, ha huzamosabban kajakoznál, hogy borulás esetén, hogyan kell visszafordulni.
Nem fulladsz meg, ha tudsz úszni.
Amikor beleborulsz a vízbe a lábad is kicsúszik a kajakból, tehát nem tudsz belefulladni. Hacsak nem tudsz úszni, vagy valamilyen úton módon be nem ragad a lábad, de ennek az esélye nem sok. Ha majd beleborulsz ráérsz rajta görcsölni, addig meg élvezd ki azt, hogy szárazon maradsz :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!