Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mitől van ez már több hete?

Oliverpoli kérdése:

Mitől van ez már több hete?

Figyelt kérdés

Kb 3-4 hete étvágytalan vagyok, emelett napközben a kedvem átlagos,mintha semmi se lenne

Majd este nagyon magamba fordulok és álltalában sírás a vége, ez sokszor a barátnőmmel való beszélgetéskor van, pedig szeretem, és sose vettem fel magamra ha megbántott így nem lehetne szerintem emiatt

Mégis sírok, nincs étvágyam,görcseim vannak/fájdalmaim pedig nem szokott, a fejem napok óta fáj, nem tudok aludni és nincs is álmosság rajtam, nem kivánom a testmozgást

senki fele nem mutatom ki nem vette senki eszre eddig hogy letört lennék, ha másokkal beszelek akaratlanul is mosolygok és sirasbol tudok atvaltani mosolygosba pedig nem vagyok olyankor se boldog

Van tippetek mi okozhatja ezt¿

2020. aug. 12. 22:10
 1/1 anonim válasza:
Depresszió
2020. aug. 12. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!