Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek mi van a halál után?

Szerintetek mi van a halál után?

Figyelt kérdés
Megvan a saját véleményem erről, de kíváncsi vagyok mások elgondolásaira is.

2020. aug. 7. 21:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
XD
2020. aug. 12. 18:55
 12/18 anonim ***** válasza:

Én a Bibliai feltámadásban hiszek! Követem Istent és Jézust. Tehát keresztény vagyok! Amikor meghalok, akkor igen semmi lesz! De számomra egy éjszakai alvás lesz és fel fogok támadni. Legalábbis remélem!

És akik azt írják, hogy a semmiben hisznek, azok csak az élettől félnek, mert szenvednek és nem akarnak örökké élni! Ez az igazság! Még Jézus is megígérte!

2020. aug. 19. 20:35
 13/18 anonim ***** válasza:
A biblia azt is írja hogy hogyha hiszünk istenbe és imádkozunk akkor isten meghalgat! Nos én hiszek benne néha már sírva imádkozom hogy halgasson meg de semmi változás nem történik. Ilyenkor mivan?
2020. aug. 19. 20:39
 14/18 anonim ***** válasza:
Keresztény vagy? Bérmálkozás és keresztelkedés megvolt?
2020. aug. 19. 20:44
 15/18 anonim ***** válasza:

Akik hisznek Istenben miért nem bíznak benne?

Miért van villám hárító a templomon?

2020. aug. 19. 20:47
 16/18 anonim ***** válasza:

14/15

Édesanyám azt mondta hogy a keresztelkedés megvolt.

Bérmálkozás ? Nem járok templomba szerintem hülyeség a papokat meg egyenes utálom. És igen kereszténynek vallom magam... Otthon imádkozom csak.

2020. aug. 19. 20:52
 17/18 anonim válasza:
olyan hallottam h "ha az elet nehez a halal konnyu" de igazabol elgondolkoztam azon hogy mivan ha a halal rosszabb mint az elet, marmint nyilvan rosszabb meg minden de utana
2020. aug. 20. 01:37
 18/18 anonim ***** válasza:
Remélem, semmi és pihenhetek. Azt se bánnám, ha holnap menni kéne , annyira el vagyok már fáradva. Semmi erőm.
2022. febr. 12. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!