Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Lehet valami olyat utálni,...

Lehet valami olyat utálni, amiben jó vagy?

Figyelt kérdés
Mert ugye az ember általában azt szereti, amiben jó. Vélemények, tapasztalatok?
2020. aug. 3. 19:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Munkám. Utálom már, de ahol dolgozom úgy érzem még mindíg az egyik legjobb vagyok. Voltam a legjobb is, de ez évek telnek....
2020. aug. 3. 19:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Szintén a munkám. Jó vagyok benne, de a kutyát sem érdekli. Barátaim egyre többször mondják, hogy hagyjam ott a jelenlegi munkahelyem, mert meg fogom utálni a munkám - amivel amúgy elvagyok, mondjuk, hogy szeretem csinálni.
2020. aug. 3. 19:32
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Sakkoztam elég sokáig. (7évig kb) a végére már jó voltam benne (felnott csapat, orszagos donto stb stb..) de pont akkor valamiert megutaltam
2020. aug. 3. 23:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha mondjuk feltételezzük fel most tetris vagy valamilyen játékban jó vagy és meguntad akkor már valamennyire utálod mert meguntad
2020. aug. 4. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!