Hány barátotok van?

Figyelt kérdés

Hány olyan barátotok van, aki hajnalban felhívhattok, akiben teljesen bíztok és viszonzott a dolog?

Azt látom magam körül, hogy mindenkinek 5-6 ilyen ember van az életében, nekem viszont kevesebb, amivel SEMMI problémém, mivel rajtuk kívül még sok haverom meg ismerősöm van, akivel találkozgatunk stb. Viszont kíváncsi lennék, hogy nektek hány igaz barátotok van.

2020. júl. 31. 09:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nulla, a páromon kívül. Akik voltak, sajnos "lekoptak", mert megváltozott az életem, megváltozott a mentalitásom, átalakultak kívül belül.

Új barátaim lesznek, amint megtalálom a hozzám hasonlóak.

2020. júl. 31. 09:37
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
*átalakultaM
2020. júl. 31. 09:37
 3/6 anonim ***** válasza:
5-6 reális. Nálam.
2020. júl. 31. 14:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Talán egy de még nem próbáltam. Amúgy rajta kívül mindenki más a családomban. Ez most akkor 1+9 fő. De nyilván nem olyasmikre kívàncsiak az éj közepén hogy "hallottam egy jó viccet"...
2020. júl. 31. 21:55
 5/6 anonim válasza:
1
2020. aug. 1. 04:42
 6/6 anonim válasza:
Nekem 3 ilyen barátom van,talán 4, plusz a családtagok nálam is,de őket most nem veszem bele. Rájuk számíthatok,akármilyen helyzetben,bár egyikőjük elég messze lakik most,de ha balesetet szenvedne, én az éjszaka közepén is futnék érte, és ez így vsn fordítva is :)
2020. aug. 2. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!