Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Tényleg csúnya a nevem? :- (

Tényleg csúnya a nevem? :- (

Figyelt kérdés

több válaszban is olvastam hogy csúnya a nevem:((itt gyk-n)

nem azt mondom hogy érdekel a vadidegenek véleménye meg hogy ettől leszek depis csak annyira meglepődtem

mindig is szépnek tartottam a nevem...

(Enikő)

2010. aug. 3. 15:53
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
Szerintem szép név, sőt az Alexandra, a Jolán és az Erzsébet is. Nekem a Marcella nem tetszik.
2010. aug. 10. 12:55
 22/38 anonim válasza:
Hát nekem nincs bajom a nevekkel, mert hát a név viselője nem tehet róla hogy ezt kapta. De, most ugy öszintén, tényleg nem jutott eszedbe értelmesebb kérdés, vagy valóban kíváncsi voltál rá?
2010. aug. 10. 14:48
 23/38 anonim ***** válasza:
Szép neved van!
2010. aug. 10. 15:11
 24/38 anonim ***** válasza:
szeritnem nem csúnya. csak nekem egy ribanc jut eszembe róla. :) (ne értsd félre)
2010. aug. 10. 17:35
 25/38 anonim ***** válasza:

Nekem Sára a nevem. Sokak szerint komoly, meg olyan Sáros, meg Sárgás. :D Én speciel teszek rá, én imádom a nevemet :) akárki akármit mond.

Ne hagyd, hogy elbizonytalanítsanak. Egy csomó embernek tetszik ez a név. :D És egy csomónak nem... De ha jófej vagy és kedves, akkor megszépíted a nevet.

2010. aug. 10. 19:23
 26/38 anonim ***** válasza:
Én ismerek egy nagyon szép, kedves enikő nevű lányt! Ezért nekem szép ez a név :-p
2010. aug. 10. 19:39
 27/38 anonim ***** válasza:
Dehogy csúnya! Az Enikő az egyik legszebb név a világon. (Én az Apollóniát nem szeretem, mindig Napóleon jut róla az eszembe, arról meg a történelem, meg az egyik ősellenségem ezért duplán nem szeretem. XD) Amúgy szerintem azok a legszebb nevek, amelyek E, L, F betűvel kezdődnek... :)
2010. aug. 10. 20:33
 28/38 anonim ***** válasza:
Egyik legszebb, igazi magyar név. Nekem több Enikő ismerősöm van, szeretem őket.
2010. aug. 10. 21:14
 29/38 anonim válasza:
Egyik verzió, hogy csináltatsz magadnak harmadik nevet, és azt használod inkább. De szerintem nem csúnya a neved. Másik verzió, hogy becenevet használsz inkább. Reci, Rencus, stb., vagy akár egy ettől teljesen független becenevet. Remélem segítettem. :)
2010. aug. 10. 22:02
 30/38 anonim válasza:
* Enci, Encus (elírtam, máson járt az eszem ^^)
2010. aug. 10. 22:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!