Hogyan késleltessem a menstruációmat?
Ha tönkre akarod tenni egy "mámoros" estéért az egészségedet,
fel akarod borítani a hormonháztartásodat, akkor csak tedd.
Kérdezd meg a nőgyógyászodat. Nem fog megdicsérni.
Komolyan, sokkal fontosabb egy alkalmi testi öröm,
mint az egész, teljes egészséged?!
Nézz már utána, milyen betegségek forrása a hormonzavar.
Akár a hajad is kihullhat, rákot is kaphatsz,
betegesen sovány, vagy kövér lehetsz, tönkremehet
az idegrendszered, a pajzsmirigy zavart is okozhat,
nem beszélv,e hogy akár meddővé is válhatsz.
Megéri az egy esti kóborparti?!
Vannak "weborvosok", akik ezt javasolják, úgyis ár fogsz bukkanni.
Csak a jövőbeni, lehetséges következményekről mélyen hallgatnak.
Hát, tedd tönkre magad potenciálisan, ha a szombati "örömöd" fontosabb az egészségednél.
"Egyszerűbb a helyzet a fogamzásgátló tablettát szedő nők esetében. Ilyenkor a tabletta szedését a 21. napon nem kell befejezni, hanem tovább kell szedni a kívánt időtartamig, de 7-10 napnál tovább nem javasolt. Többfázisú tabletták szedése során az utolsó fázis tablettáival kell folytatni a gyógyszer szedését addig a napig, amíg a menzesz eltolását tervezzük. Amennyiben néha nem tart szünetet a tabletta szedésével, az még semmilyen káros következménnyel nem jár.
Részletek: [link]
ha pár napig nagyon minimálisat eszel, akkor kimaradhat. tudom, nem egészséges és nem is garancia, de 3-4 naptól szerintem nem lehet bajod. nekem nem jött meg 1x mikor nem ettem, utána kipróbáltam tényleg az miatt nem jött e meg, és akkor sem jött meg xd viszont nem közvetlenül előtte kell nem enni, hanem mondjuk pár héttel előtte.
de nem garancia
és nem egészséges
lehet nekem akkor a stressz is közbe játszott
bár második alkalommal már nem stresszeltem, mindegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!