Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy jöttetek rá ti, hogy...

Hogy jöttetek rá ti, hogy mivel akartok foglalkozni a jövőben?

Figyelt kérdés

2020. júl. 16. 23:14
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Sokan szerintem úgy hogy érdekli őket az adott dolog.

Viszont pl én se jöttem rá (35 évesen) mert úgy nem nagyon érdekel semmi 😊

2020. júl. 17. 08:40
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Én is sokáig ezzel a problémával küszködtem, és engem nagyon idegesített, hogy nem tudom mi szeretnék lenni, szóval - nem lett volna kötelező, de - elkezdtem keresgélni.

Új hobbikat kerestem, kipróbáltam minden félét, kiírtam, milyen szakmák léteznek, kiválogattam, mi az ami tetszik, elgondolkodtam, hogy el tudnám-e magam képzelni az adott szakmában, utána ha valamelyik megtetszett kerestem olyan hobbikat/lehetőséget ahol ilyen témában tudtam tevékenykedni.

És a poén az, hogy mindezek ellenére egyszercsak közbejött egy felújítás, fel akartam újítani a szobám, és akkor jöttem rá, hogy lakberendező leszek, pedig előtte, mikor a szakmákat nézegettem, eszembe se jutott:)

2020. aug. 14. 12:52
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Hát most mondjam azt hogy szívesebben lettem volna politikai elemző vagy informatikus. De előzőhöz ismeretség kell utóbbinál pedig annyira nagy pc guru nem vagyok.

És Diploma után 30 éves fejjel kezdett már ciki lenni hogy még mindig nincs munkám szóval úgy hozta a szükség hogy ápoló lettem.

Nem ez a munka álmaim netovábbja. De legalább van pénzem.

És így megtudok venni magamnak átlag mindet amit akarok. Persze Bugatti La Voiture Noire-om sose lesz, de ha cserélni kell valamit vagy a gépbe kell valami alkatrész meg tudom venni.

És így mégse mondhatják azt hogy élősködöm a családon.

Van saját pénzem és azt arra költöm amire csak akarom.

2020. szept. 28. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!