Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi az, amit minden lánynak be...

Mi az, amit minden lánynak be kell vállalnia 13 és 16 év között?

Figyelt kérdés
kíváncsi vagyok,mi az amit érdemes bevállalni :)
2010. aug. 2. 22:29
1 2
 11/17 anonim válasza:
90%
hát a 6-7 gyerek az gondolom tudod, hogy alap... a dúsgazdag arab férj, meg a HIV vírus is.. szóval ezek nélkül húzd le magad a wc-n :((((
2010. aug. 3. 01:37
 12/17 anonim ***** válasza:
96%

Ja én is azt csináltam amit az egyik válaszoló leírt...

Belezúgni egy sokkal idősebb pasiba és róla álmodozni + egy énekesbe....:D

2010. aug. 3. 10:16
 13/17 anonim ***** válasza:

Ebben a korban érdemes elvégeznie az elemit :D

Komolyabban:

Ebben a korban kell a szárnyát próbálgatnia. De a sajátját, nem másokét!

És még egy meglátás: ha most lennék olyasmi korú, akkor annyi idősen próbálnám ki azt a hétköznapiságot, amit most szántszándékkal "művelek". Az egyszerűség vállalása messze nem olyan rossz, amilyennek elsőre tűnik. :)

"Bevállalni", mit? Csernus, aki terítette ezt a szót, arra is használta, amire szerencsésebb esetben szokás: a saját dolgaidat felvállalni, és kézbe venni a fejlődésedet. Valódi feladatnak tűnik: akkor is extrém lenne, ha minden egyes ember így csinálná...

2010. aug. 3. 11:38
 14/17 anonim ***** válasza:
gondolom nem a személyi jövedelem adóra gonolsz XD
2010. aug. 3. 13:16
 15/17 A kérdező kommentje:
belezúgni egy jóval idősebb pasiba.ez már megvan ..bár csak 3 éveel idősebb
2010. aug. 4. 22:14
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem tudom hány éves vagy de sztem a 3 évvel idősebb pasit még elcsípheted ha nagyon akarod:D én 14 éves vagyok és hát nekem meg pont az a bajom hogy sok mindent be vállalok:S nálam sokkal idősebb pasikkal kezdek ki és már volt olyan hogy össze is jöttem egyel:S(7 év volt köztünk) smároltam már lánnyal is:S de próbálok le állni és úgy látszik sikerülni fog:D
2010. aug. 6. 10:21
 17/17 A kérdező kommentje:
hát igazából most 13 vagyok :DDD
2010. aug. 6. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!