Tramadolor függőség?
Kicsit megcsúszott az életem, de ezt a páromon és a közeli barátokon kívül nem tudja senki, kb észrevehetetlen.
Sok évvel ezelőtt ismerkedtem meg a Tramadolorral és most kb 3 éve folyamatosan hozzá tudok jutni.
Eleinte csak heti 2x, majd egyre többször szedtem kettesével, mert tetszett.. Ekkor még kihagytam pár napot 2 Tramadolorozás között.
Amikor terhes lettem, akkor egyik napról a másikra letettem,de amint lehetett újra szedtem...egyre többször.
Tavaly decemberben elmentem dolgozni, akkor úgy voltam vele, hogy az ad egy kis pluszt a munkához. Sok napot dolgoztam egymás után, ekkor méginkább "rákattantam", minden nap kettesével szedtem. December óta kb 3 vagy 4 napot hagytam ki. Durva elvonási tüneteim voltak, ha nem vettem be egyet sem, és ez annyira megrémisztett, hogy azóta az számít "kihagyásnak", ha csak 1et veszek be, nem 2db-ot. Már nem igazán ad "pluszt" semmihez a Tramadolor.
Nyilván nem akarom, hogy a gyerekemnek egy gyógyszerfüggő anyukája legyen. Nyilván nem szándékozom lerombolni magam egészségügyileg. Sok problémám volt és van már a Tramadolor miatt.
A párommal egy ideje párterápiára járunk, de ez a Tramadolor téma tabu. Arra gondoltam, hogy talán meg kellene említeni a párterapeutának, hiszen ő pszichológus, de tartok tőle, hogy elítélne ez miatt és nem segítene semmit a helyzeten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!