Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Tramadolor függőség?

Tramadolor függőség?

Figyelt kérdés

Kicsit megcsúszott az életem, de ezt a páromon és a közeli barátokon kívül nem tudja senki, kb észrevehetetlen.

Sok évvel ezelőtt ismerkedtem meg a Tramadolorral és most kb 3 éve folyamatosan hozzá tudok jutni.

Eleinte csak heti 2x, majd egyre többször szedtem kettesével, mert tetszett.. Ekkor még kihagytam pár napot 2 Tramadolorozás között.

Amikor terhes lettem, akkor egyik napról a másikra letettem,de amint lehetett újra szedtem...egyre többször.

Tavaly decemberben elmentem dolgozni, akkor úgy voltam vele, hogy az ad egy kis pluszt a munkához. Sok napot dolgoztam egymás után, ekkor méginkább "rákattantam", minden nap kettesével szedtem. December óta kb 3 vagy 4 napot hagytam ki. Durva elvonási tüneteim voltak, ha nem vettem be egyet sem, és ez annyira megrémisztett, hogy azóta az számít "kihagyásnak", ha csak 1et veszek be, nem 2db-ot. Már nem igazán ad "pluszt" semmihez a Tramadolor.

Nyilván nem akarom, hogy a gyerekemnek egy gyógyszerfüggő anyukája legyen. Nyilván nem szándékozom lerombolni magam egészségügyileg. Sok problémám volt és van már a Tramadolor miatt.

A párommal egy ideje párterápiára járunk, de ez a Tramadolor téma tabu. Arra gondoltam, hogy talán meg kellene említeni a párterapeutának, hiszen ő pszichológus, de tartok tőle, hogy elítélne ez miatt és nem segítene semmit a helyzeten.

2020. júl. 16. 13:02
 1/2 Tramadol válasza:
Hasonló cipőben járok , de nem 1-2-3 szemmel. Ráadásul antidepresszáns is ment mellé amit 2 hete hagytam el, most elvolási tünetek kínoznak amin a tramadol segít csak.Amint jobban leszek Tramadol következik. Egyszer szoktam már le róla de nem volt kellemes és hosszú idő folyamatos apró csökkentgetést igényel, neked még nem lesz olyan vészes , jobb ha minél hamarabb kezded felezni majd negyedelni a tabikat. Én voltam vele Pszichiáternél de azt se tudta mi az , inkább még fel akart írni 2 másikat mellé hogy majd ettől jobb lesz. Persze nem lett ,ki is dobtam őket.Szóval leszokás : lassan fokozatosan pl ha 100mg-t szedsz naponta akkor heti 25mg vel csökkentsd és nem lesz nagy gond :)
2020. aug. 17. 13:45
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
11 éve vagyok függõ durva függõ. 1 hete szabadultam az elvonoról. Családos 30 éves apa vagyok, kérdezzetek nyugodtan akár privátban is segitek ha tudok. Igy általánosságban temérdek idõ kellene leirni mi hogy következik a tramadollal.
2020. szept. 6. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!