Ha a drogokkal az élet elől menekülök, akkor a halál lesz az igazi fless?
Hiszen mindig is problémáim voltak. Aztán drogozni kezdtem és 17 év alatt ez teljesen begyűrt. Már csak akkor vagyok pár percig boldog amikor belövöm magam. Persze egyre több problémám is van, és leszokni sem tudok. Rendes életem már biztosan nem lesz, mert nincs erőm, célom hogy változtassak. Az olcsóbb drogokat is azért használom hogy vére ne vegyek tudomás a helyzetről amiben vagyok.
Ha viszont végre meghalok akkor megszűnik minden. Nem fog hiányozni egy társ, egy párkapcsolat, nem kell kűzdeni, és szenvedni 3 műszakban lecsúszott gyárakban, és nem érzem majd magam bezárva önmagam börtönében. Nem kell sziszifuszi harcot vívnom önmagammal. Tehát amire a a drogokat használtam, és ilyen borsos áron tudom elérni pár órára, azt a halál majd ingyen adja, és örökre. Ha eljön örökre megmenekülök. Az élettől.
Az élet vége lesz a teljes, végleges megmenekülés nem? Csak arra kell törekedni hogy minél kevésbé fájjon?
# 7
Még jó hogy 35 éves vagyok, de amúgy jót nosztalgiáztam..
Az hogy kb 1 hete tiszta vagyok nem jelent semmit. Hónapokig is tiszta tudok maradni, ha épp nincs pénzem. Viszont hiába vagyok tiszta hónapokig, mert amikor dolgozni kezdek és lesz pénzem bizony belövöm magam -és kirúgnak. Ezért nics csak pár száz forintom amiből max bio füves cigiket szívok, vagy amihez hozzá jutok. De megsúgom heroinoztam is már eleget még a fénykoromban...
Minden esetre köszönöm az értékes válaszod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!