Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Tényleg csak annyit tudsz...

Tényleg csak annyit tudsz adni másnak amennyit magadnak?

Figyelt kérdés

2020. júl. 13. 17:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem egy embernek többet is tudsz adni!
2020. júl. 13. 18:10
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Teszem azt, szerethet egy ember mást jobban, mint önmagát.
2020. júl. 13. 18:10
 3/5 A kérdező kommentje:
Nekem ilyen ezos meg milyen csajok azt mondták csak annyit tudok adni mint amennyit magamnak. Már zsong a fejem a sok dologtól el is bizonytalanítottak. Ismerkedek egy csajjal de kezdem úgy érezni selejt vagyok nem tudok mit adni. Egyik nő fel is hányta nekem ,hogy én nem tudok mit kezdeni másik nővel max beteszem neki a .... De ezenkivül semmit mert mikor ott volt ő nem tettem semmit. Csak az a gáz nem igazán tetszett sosem meg anno szexben egyeztünk aztán többet akart csak nem mertem mondani neki,hogy úgy nem igazán jön be. De mivel vele nem jöttem össze most azt mondogatta,hogy másnak se tudok adni semmit,kicsit olyan mintha a saját sérelmét rám akarná tolni pedig én mondtam mindig,hogy nem akarok többet.
2020. júl. 13. 18:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem egy adag tudásom van. Ha ezt megosztom 10 emberrel, az 10 adag tudás.
2020. júl. 14. 00:30
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak ilyen szabó péter féle egó bullshit.
2020. júl. 16. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!