Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Vonzódom a pszichológusomhoz,m...

Vonzódom a pszichológusomhoz,még csak 4alkalommal voltam nála,de első pillanattól fogva szimpatikus volt.nem volt még mélyebb téma érintve.Kényelmetlen a helyzet,hogyan tudnám kezelni?

Figyelt kérdés
Ő a férfi.Van itt praktizáló pszichológus?a pszichológusból milyen érzelmeket válthat ki a páciens?lehet ez kölcsönös?

2020. júl. 10. 21:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
56%

9.

Nem a 3-as vagyok, de az egyébként nem zavar, hogy ő épp azt tanácsolta, ne váltson? Ezért undorító ez az oldal, mindenképp oda kell szúrni egyet valamelyik előző válaszra, amit ráadásul csak felületesen olvastál el, majd lökni a saját okosságodat.

Akkor én se maradjak ki a jóféle "majdénmegmondom"-ból: szerintem szerezz előbb te is szakképesítést, majd utána dirigálj.

2020. aug. 30. 23:08
 12/16 A kérdező kommentje:
Nincs újabb tanács,észrevétel?
2020. aug. 31. 17:04
 13/16 anonim ***** válasza:
36%
huh szócsata, hozom a popcornt..
2020. szept. 1. 07:29
 14/16 anonim válasza:
Kedves kérdező! Végül mi lett?
2023. márc. 8. 21:03
 15/16 A kérdező kommentje:

Nem lett végül úgy semmi belőle,nem mondtam el neki.A folyamat során elmúlt,és inkább taszítást váltott ki belőlem,le is zártuk utána a folyamatot.A való életben nem tetszene,mint férfi.

És bár azokban az időkben meggyőződésem volt hogy ez nem a terápia része,ez valós érzelem...azóta már tudom hogy nem az volt:)hanem inkább az én elakadásomat tükrözte

2023. jún. 3. 09:11
 16/16 anonim válasza:
Köszi a választ! :)
2023. jún. 4. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!