Ha megkérdezné tőled a partnered az első randin, hogy meghalnál értem, mit válaszolnál/reagálnál?
Nem mindegy, hogy az első randi az egy alig ismerős, de szimpatikus partnerrel történik, vagy valakivel, akibe az ember fél éve szerelmes, és most áldja a bátorságát, hogy végre randira hívta szíve szerelmét.
Az ember ha szerelmes, néha bizonyítani akarja ezt, mond olyat, hogy „meghalnék érted”, meg „letölteném neked a csillagokat is ;-)”. Persze lehet, hogy három év után már a szemetet is csak akkor vinné le, ha nagyon nem tudna kibújni alóla. De a szerelemben pont az a szép, hogy ha néha még hazugság is ez a bizonygatás, aki szerelmes, az valóban elhiszi azt, hogy tényleg meghalna a másikért.
No meg van az a helyzet, meg az emberség azon foka, mikor az ember adott helyzetben egy idegenért is az életét adná. Kérdés, hogy mik a körülmények, mi pontosan az, amiért valakinek a saját élete nem nagy áldozat.
Viszont ha egy randin a partner akar erre a bizonygatásra rávenni azzal, hogy megkérdezi, az már gyanús. Gyanús, ha nem hiszi el, hogy szeretem, ha nem olvassa ki a tetteimből és szavaimból, de neki kell, hogy itt és most szóban biztosítsam önmagam teljes feladására, függetlenül a helyzettől. Egy ilyen kérdés engem valószínű kicsit kiábrándítana a másikból, mert ez nem egy jó kapcsolatot vetít előre.
Hogy mit válaszolnék? Talán nagyjából azt, amit itt most leírtam. Lehet kicsit máshogy fogalmaznék, de tartalmában hasonló választ adnék.
„letölteném neked a csillagokat is ;-)”
jaj, de czukker - a "lehoznám néked a csillagokat az égről" modern és kényelmesebb változata :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!