Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha megkérdezné tőled a partner...

Ha megkérdezné tőled a partnered az első randin, hogy meghalnál értem, mit válaszolnál/reagálnál?

Figyelt kérdés
2018. márc. 12. 22:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%
Tehát egy felületes friss ismeretségnél ezzel állna elő az alany ? A, kinevetném B , elhajtanám C, előzőek kombinációja és felrúgnám desszertként .
2018. márc. 12. 22:54
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
nem illik így lerohanni egy másik embert
2018. márc. 12. 22:58
 3/14 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsiságból, sose kérdeznék ilyet.. :D
2018. márc. 12. 23:07
 4/14 anonim ***** válasza:
Kiröhögném, próbálnám másra terelni a témát és gyorsan befejezni a randit. Utána többet nem találkozni vele.
2018. márc. 12. 23:11
 5/14 2*Sü ***** válasza:
38%

Nem mindegy, hogy az első randi az egy alig ismerős, de szimpatikus partnerrel történik, vagy valakivel, akibe az ember fél éve szerelmes, és most áldja a bátorságát, hogy végre randira hívta szíve szerelmét.

Az ember ha szerelmes, néha bizonyítani akarja ezt, mond olyat, hogy „meghalnék érted”, meg „letölteném neked a csillagokat is ;-)”. Persze lehet, hogy három év után már a szemetet is csak akkor vinné le, ha nagyon nem tudna kibújni alóla. De a szerelemben pont az a szép, hogy ha néha még hazugság is ez a bizonygatás, aki szerelmes, az valóban elhiszi azt, hogy tényleg meghalna a másikért.

No meg van az a helyzet, meg az emberség azon foka, mikor az ember adott helyzetben egy idegenért is az életét adná. Kérdés, hogy mik a körülmények, mi pontosan az, amiért valakinek a saját élete nem nagy áldozat.

Viszont ha egy randin a partner akar erre a bizonygatásra rávenni azzal, hogy megkérdezi, az már gyanús. Gyanús, ha nem hiszi el, hogy szeretem, ha nem olvassa ki a tetteimből és szavaimból, de neki kell, hogy itt és most szóban biztosítsam önmagam teljes feladására, függetlenül a helyzettől. Egy ilyen kérdés engem valószínű kicsit kiábrándítana a másikból, mert ez nem egy jó kapcsolatot vetít előre.

Hogy mit válaszolnék? Talán nagyjából azt, amit itt most leírtam. Lehet kicsit máshogy fogalmaznék, de tartalmában hasonló választ adnék.

2018. márc. 13. 00:34
 6/14 szántóvető ***** válasza:
még saját magamért se.
2018. márc. 13. 01:20
 7/14 anonim ***** válasza:

„letölteném neked a csillagokat is ;-)”

jaj, de czukker - a "lehoznám néked a csillagokat az égről" modern és kényelmesebb változata :))

https://www.youtube.com/watch?v=yytotUmESVk

2018. márc. 13. 08:11
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem!!! És ott hagynám mert lehet elmebeteg hogy ilyet kérdez. Épeszű embernek nem jut eszébe ilyen hülye kérdés
2018. márc. 13. 19:05
 9/14 A kérdező kommentje:
Igazából, még régebben láttam egy filmből egy ilyen részt és csak kíváncsiságból írtam ki.
2018. márc. 13. 20:20
 10/14 anonim ***** válasza:
Öngyilkos osztagban láttam ilyen részt amikor Joker kérdezi Harley Quinnt hogy meghalna-e érte
2018. márc. 13. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!