Fiúk! Férfiak! Uszoda öltözőjében nem vagytok szégyenlősek, amikor mások előtt kell átöltöznetek? Hogy oldjátok meg? Simán letoljátok a nadrágot és kizárjátok a külvilágot? Mit tudnátok tanácsolni?
Figyelt kérdés
Én 16 éves vagyok, kicsit szégyenlős, de fürdőbe szeretek járni, csak ezzel van bajom.2020. júl. 5. 19:20
11/13 anonim válasza:
Simán. Az ilyen helyen természetesen.
12/13 anonim válasza:
egyáltalán nem zavar, nincs mit szégyellni, büszke vagyok az adottságaimra így nem zavar ha esetleg megnéznek.
13/13 anonim válasza:
Igen, simán letolom az alsógatyát. Csak férfiak vannak az öltözőben, tehát nincs miért szégyenlősködni. Még a külvilágot sem kell kizárni ha pl. haveri társasággal mész, akkor ha beszélgettek, hülyéskedtek, akkor szinte észre sem veszed és át is öltöztél. Ha szégyenlős vagy, akkor otthon gyakorolj, meztelenkedj minél többet és akkor nem lesz gondod az öltözőben sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!