Félek hogy nem találom meg az igazit?
Figyelt kérdés
Tudom hogy még kicsi vagyok de attól félek hogy én nem fogom megtelálni az igazit.Barátiam vannak szinte a legmenőbbek ,de normális barátok.Mindig attól félek hogy én majd itt anyáméknál fogok lakni és soha nem találom meg az igazit.11/L2010. aug. 2. 10:14
1/10 anonim válasza:
ne mondj ilyeneket, és ne te keressd az igazit, majd ő fog téged megtalálni :)
2/10 A kérdező kommentje:
hóó az jó lenne.De4 általába a csajok keresik meg ,nem?
2010. aug. 2. 10:18
3/10 anonim válasza:
általába, de van amikor a pasi néz ki magának :)
4/10 anonim válasza:
Hát te még tényleg nagyon kicsi vagy, nem is kell még ilyenen gondokoznod. Ráérsz majd 5-6 év múlva, akkor már sokkal őszintébbek (magad felé őszintébbek) lesznek az érzéseid, nem fogsz minden 10. srácra a tökéletesként tekinteni. :)
5/10 anonim válasza:
vagy mind2 beleestetek 1másba és nem tudtok róla :p
6/10 anonim válasza:
Ne aggódj, még csaknem fél éved van rá!:)
Addig még annyi minden változik...
7/10 A kérdező kommentje:
aham sajnos minden megváltozik mert most pont minden jó :)
csak már szeretnék a párommal élni egy házban a saját gyerekeinkel:)
2010. aug. 2. 10:29
8/10 anonim válasza:
Nehogymár!...
Figyelj, ilyen korban a fiuk kb 6 évesek szintjén vannak...nem hinném, hogy akár el is rágódnának ily dolgokon...Én 14 vagyok, és eszemben sincs korombeli fiúval járni..kevés a rendes pasi, akinek nincs csaja, vagy éppen nem a fiúkat szereti...-.-
Mindenesetre csak add önmagadat, és az emberek észrevesznek...tudom, nagy közhely,de igaz:)
És semmiképp nem szabad az első jöttmentbe belehabarodnod..előbb alaposan ki kell ismerned az ő érzéseit irántad.
ha kamukérdés, akkor ...bánom, hogy ennyit fogyasztottam az ujjaimat:)
9/10 anonim válasza:
Ez miért lenne kamukérdés? Te nem voltál bizonytalan 11 évesen?
10/10 anonim válasza:
szerintem ne görcsölj rá erre ennyire, különben tényleg úgy jársz majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!