Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Túl válogatós vagyok vagy nem...

Túl válogatós vagyok vagy nem találom az igazit?

Figyelt kérdés

Arról van szó,hogy egy 17éves Fiu vagyok és nemtalálok magamnak egy barátnőt,már 2 éve.

Nemvagyok csúnya megmondom őszintén ,mert nyertem szépségversenyt meg sokan hangoztatják ,hogy szép vagyok és jól is öltözködöm.

Arról van szó ,hogy egy kezemen megtudom számolni ,hány lánnyal tudnák elképzelni kapcsolatot.

Lehet ,hogy nagyon válogatós vagyok ,nemtudom.

Kérlek segítsetek.

2011. ápr. 4. 20:39
 1/2 anonim ***** válasza:

Lehet az igényeidből egy kicsit le kellene adnod, feltéve, ha szeretnél találni. De lehet idővel találsz valakit, akkor is, ha nem adsz le.

20/F

2011. ápr. 4. 20:42
 2/2 anonim ***** válasza:

Finnyás vagy és beképzelt. Amíg magadba vagy szerelmes, addig másba nem leszel. :D

(egy fiúra nem szokás azt mondani hogy szép, inkább helyes. Ha szépnek titulálsz egy másik fiút is, vállald az esetleges következményeket. XD)

Amúgy meg a külső a legkevesebb, talán te se azt nézd. Meg próba szerencse, ha tényleg olyan jó csávó vagy, akkor biztos akad jelentkező, adj valakinek esélyt, akiben leglaább a lehetőségét látod a dolognak. Csak ne verd át, hogy hú de komolyan gondolod.

Amúgy meg nőlj fel, sokat lendít a dolgon. :D Sokról nem maradsz le.

2011. ápr. 4. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!